Αυτές είναι οι καλύτερες ελληνικές σειρές που έγραψαν ιστορία!

Η ελληνική τηλεόραση «έσβησε» τα 25 κεράκια της την προηγούμενη εβδομάδα, έχοντας αφήσει πίσω τις χρυσές δεκαετίες, με τις σειρές που προβλήθηκαν να αφήνουν το δικό τους στίγμα.


 

Άλλες αγαπήθηκαν, άλλες ξεχάστηκαν και κάποιες έγραψαν ιστορία. Είναι εκείνες οι σειρές που είχαν το «κάτι» και όταν εισέβαλλαν στα σπίτια μέσα από το μαύρο κουτί έδιναν χρώμα σε μια γκρίζα πραγματικότητα. Κατάφεραν να περάσουν το τεστ του χρόνου και σήμερα παραμένουν στις μνήμες μας.

Οι Χατζηγιώργηδες, ο Βλάσης και ο Γιάννης, ο Γιάγκος Δράκος, η Ερατώ, η Ντένη, η Βλαχάκη και ο Κατακουζηνός, η Στέλα η Ντάλια και τόσοι άλλοι κάθε εβδομάδα ήταν το ραντεβού μας.

Οι σειρές που θέλουμε να βλέπουμε σε επανάληψη και θυμόμαστε ακόμα, γιορτάζοντας τα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης:

 

Αυθαίρετοι

Δυο αντίπαλες οικογένειες, του Χατζηγιώργη και του… Χατζηιώργη, μία έχθρα και οι περιπέτειες τους σατιρίζουν την αρνητική συμπεριφορά του Ελληνα. Δια χειρός Βασίλη Νεμέα, Δημήτρης Πουλικάκος και Χρήστος Βαλαβανίδης αυθαιρετούν και μοιράζουν γέλιο.

Ατάκα που έμεινε: «Μα Ζανέτ μου…»

 

Τρεις Χάριτες

Οι αδερφές Χαρίτου επιστρέφουν στο πατρικό τους, όπου έμενε μόνο η ανύπαντρη μικρότερη κόρη της οικογένειας. Η αναπάντεχη συγκατοίκηση φέρνει απρόοπτα και πολύ μα πολύ γέλιο, με τη θεία Μπεμπέκα να βάζει το χεράκι της.

Ατάκα που έμεινε: «Ντάντακα, ποιος είσαι στ’ αλήθεια;»

 

Απαράδεκτοι

Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Βλάσης και Γιάννης. Ολοι τους ξέρουμε με τα μικρά τους ονόματα και μπήκαμε στα σπίτια τους στην οδό Αδάμαντος και ζήσαμε στην πραγματικότητά τους.

Ατάκα που έμεινε: «Τι έγινε ρε παιδιά» και «Αστροπελεκι…»

 

δείτε την συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *