Αυτά είναι τα μέρη της Ελλάδας που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε!

Το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο, Conde Nast Traveller, για ακόμη μια φορά, υμνεί τον ελληνικό τόπο. Σε δημοσίευμά του για τις κορυφαίες εμπειρίες, που πρέπει να ζήσει κάθε ταξιδιώτης στην Ευρώπη, συμπεριλαμβάνει την Ακρόπολη και τα ελληνικά νησιά.

Το Conde Nast Traveller υποστηρίζει πως η επίσκεψη στον Παρθενώνα αποτελεί μια αξέχαστη στιγμή, ενώ τα ελληνικά νησιά είναι ιδανικός προορισμός για ηρεμία, χαλάρωση και εξερεύνηση.

akropoli_7akropoli-panselinos
«Η Ακρόπολη είναι ένας αρχαιολογικός χώρος που γεμίζει με τουρίστες και δεν μπορείτε να αποφύγετε μια επίσκεψη σε αυτήν. Το γεγονός οτι μπορείτε να δείτε τον Παρθενώνα από κοντά είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσετε ποτέ και η θέα από την κορυφή του λόφου είναι το καλύτερο σημείο στην πόλη. Κατευθυνθείτε εκεί από νωρίς για να αποφύγετε τα πλήθη, και μην ξεχάσετε να φορέσετε ανθεκτικά παπούτσια για την ανάβαση. Αφού κατεβείτε, δοκιμάστε ένα τραγανό κουλούρι», σημειώνει το περιοδικό για την Ακρόπολη.

ellinikanisia
gavdos-1
Όσον αφορά τα ελληνικά νησιά αναφέρει: «Τα νησιά Μύκονος, Σαντορίνη και Πάτμος είναι γνωστά, όμως στα λιγότερο γνωστά νησιά όπως η Αντίπαρος, η Πάρος και το Πάνω Κουφονήσι, οι παραλίες είναι παρθένες, οι ταβέρνες είναι ρουστίκ, και ο ρυθμός της ζωής είναι αργός. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, Θορυβώδη εστιατόρια ή high-end καταστήματα – αν και τα χαρακτηριστικά λευκά σπίτια των ελληνικών νησιών δεν φαίνεται να τελειώνουν όπως και οι απόκρυφες σπηλιές για κολύμπι και εξερευνήσεις».

Στην επόμενη σελίδα δείτε τις υπόλοιπες κορυφαίες εμπειρίες της λίστας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *