Αυτά είναι τα 9 πράγματα που εκνευρίζουν τη μαμά σου!

Μετά από τόσα χρόνια έχεις συνηθίσει τόσο τη γκρίνια της μάνας, ώστε την αποζητάς. Με αυτά τα 9 πράγματα θα την κάνεις πύραυλο.


 

Μεγαλώνοντας στο ίδιο σπίτι με τη μαμά, θα έμαθες ότι εκείνη είναι αυτή που ορίζει τους κανόνες συμβίωσης και ο μόνος τρόπος να αλλάξει έστω και ένας είναι να το δεχτεί. Η παράβαση ενός κανόνα είναι συνήθως ο λόγος για να την πληρώσει ο πατέρας. Όσο εσύ ο γιος ή η κόρη είσαι σε μικρή ηλικία. Γιατί όσο προχωράς ηλικιακά, τόσο περισσότερο θα τα ακούς. Έχοντας πλέον συνηθίσει και αγαπήσει αυτή την τσιρίδα που σπάει το φράγμα των ντεσιμπέλ, μπορείς να σπάσεις και πλάκα. Αν νιώθεις ότι βαριέσαι μέσα στο σπίτι υπάρχουν 9 πράγματα που θα οδηγήσουν τη μαμά στα λεξοτανίλ ή στην έκρηξη, σε χρόνο d-t.

1. Το ριχτάρι του καναπέ. Η μάνα σου και η μάνα όλων μας έχει μια μανία με τη συμμετρία και την αρμονία. Το ριχτάρι του καναπέ είναι από τα πιο ψυχαναγκαστικά της. Γι΄αυτό κάθε φορά που θες να κάτσεις είτε το βγάζει είτε σου λέει με δολοφονικό ύφος να προσέχεις και να το αφήσεις όπως το βρήκες. Κάτι που δεν συνέβη ποτέ, σε καμία χώρα.

2. Έχεις φάει έξω. Πες το αυτό και ετοιμάσου για τον τρίτο παγκόσμιο. «Εγώ κάθομαι σαν σκλάβα και μαγειρεύω όλη μέρα για να τρως εσύ έξω; Ωραία συμπεριφορά». Εσύ αναρωτιέσαι πως γίνεται να σου παίρνει όλη μέρα να φτιάξεις φασολάκια ή σπανακόρυζο, αλλά δεν είσαι χαζός να θέσεις αυτή την απορία φωναχτά.

Ακούστε το πρώτο τραγούδι του νικητή του X Factor Ανδρέα Λέοντα

3. Πόδια πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού. Συνεχίζουμε με τον χώρο του σαλονιού και το τραπεζάκι είναι ένα μέρος που πολλές φορές νιώθεις την ανάγκη να το χρησιμοποιήσεις ως σκαμνάκι για να «ανασάνουν» οι πατούσες σου. Ιδίως τώρα το καλοκαίρι. Έτσι και σε δει η μάνα σου θα πετάξει φλόγες από τα αυτιά και θα ξεκινήσει η μουσική του «Δεν Σοπέν με τίποτα».

4. «Ρε μάνα δεν βρίσκω τη μπλούζα μου, που την έβαλες;». Μια απορία που έχει βγει από το στόμα κάθε γιου. Όταν θα σταματήσει ο γιος να ζητάει τη βοήθεια της μάνας για κάτι που δεν βρίσκει στη ντουλάπα, να ανησυχείτε για το μέλλον του κόσμου. Προφανώς ο τρόπος που θα ζητήσει τη βοήθεια μετράει και η εν λόγω φράση την κάνει τούρμπο. Έρχεται στο δωμάτιο σου σίγουρη ότι θα την βρει και γιατί να μην είναι, αφού την βρίσκει; Τρέχα να κρυφτείς.

 

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *