Αυτά είναι τα 10 καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις στον κόσμο, δωρεάν !

 

Χαλάρωση στην παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο -Βραζιλία
best-things-2
Οι αμμώδεις παραλίες Κόπα Καμπάνα, Ιπανέμα, Λέμε, Λέμπλον και Μπάρα ντα Τιγιούκα είναι η παιδική χαρά των σέρφερς αλλά και όσων θέλουν απλά να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Στην παραλία μπορεί, επίσης, να κάνει κανείς δωρεάν χρήση του WiFi, ενώ ακόμη και η πρόσβαση σε αυτές είναι δωρεάν, καθώς υπάρχουν λεωφορεία που κάνουν τη διαδρομή από την πόλη στις παραλίες χωρίς να χρειάζεται η καταβολή κομίστρου.

Βόρειο Σέλας -Λαπωνία, Φινλανδία
aurora_cs
Κάθε χρόνο, από το τέλος του φθινοπώρου ως τις αρχές της άνοιξης, το Βόρειο Σέλας ζωγραφίζει τον ουρανό με υπνωτικά, ιμπρεσιονιστικά χρώματα, τα οποία μάλιστα είναι πιο έντονα κοντά στον Αρκτικό Κύκλο. Ενα θέαμα που προσφέρεται δωρεάν.

Κρουαζιέρα με το Στέιτεν Αϊλαντ Φέρι -Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
ferry_cs
Δεν μπορεί κανείς να πει ότι έχει δει τη Νέα Υόρκη εάν δεν έχει αντικρίσει την πόλη από το Στέιτεν Αϊλαντ Φέρι. Οι κρουαζιέρες από το Σεντ Τζορτζ στο Στέιτεν Αϊλαντ είναι δωρεάν. Οι κρουαζιέρες ξεκινούν ανά μία ώρα και γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Σερφ στο Σίδνεϊ -Αυστραλία
best-things-1
Οι δωρεάν εμπειρίες στην Αυστραλία είναι μετρημένες στα δάχτυλα, αλλά το σερφ είναι μία από αυτές. Οι διάσημες παραλίες για σερφ είναι όλες ανοιχτές στο κοινό.

Συμφωνία των Φώτων -Χονγκ Κονγκ, Κίνα
hk_cs
Ο φωτισμένος ορίζοντας του Χονγκ Κονγκ είναι ένα από τα ωραιότερα τοπία στον κόσμο. Οχι από τα φυσικά, αλλά από τα τεχνητά. Από τις 8 και μετά κάθε βράδυ τα κτίρια φωτίζονται, συνθέτοντας ένα σκηνικό μοναδικό. Σε ειδικές περιπτώσεις, ως φόντο εκτοξεύονται και πυροτεχνήματα. Τα καλύτερα σημεία για να απολαύσει κανείς αυτό το υπέροχο θέαμα είναι η προκυμαία Τσιμ Σα Τσούι και η πλατεία Γουάν Τσάι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *