Αυτά είναι μερικά από τα κομμάτια που είχες στο MP3 σου αν είσαι παιδί των 00s.

Είσαι παιδί των 00’s , μήπως πήγαινες δημοτικό, γυμνάσιο , λύκειο την  πρώτη δεκαετία του 2000, τότε σίγουρα αυτά τα τραγούδια θα σε πάνε πολύ πίσω και να θυμηθείς πολλές παιδικές αναμνήσεις! Δες τα 7 τραγούδια που είχες σίγουρα στο  mp3 σου !

1. Crazy Ιn Love – Beyonce ft Jay – z

Το απόλυτο hit του 2003 , το τραγούδι αυτό καθώς και το video clip μας είχε πείσει ότι η Beyonce έχει να κάνει πολλά.

2. La tortura –  Shakira Ft. Alejandro Sanz (2005)

Τι να σχολιάσουμε τώρα, για τον αμίμητο χορό της Shakira για τον ρυθμό του τραγουδιού , για τα ξεσηκωτικά ισπανικά και για το τέλειο σενάριο  του Video clip. Έπαιζε παντού, το είχαμε μάθει απέξω αν και στα Ισπανικά, και  οι κινήσεις της Shakira ήταν must!

3. Left outside alone – Anastasia(2005)

Το μακρινό  2004 έκανε την δυναμική της εμφάνιση η πληθωρική Anastasia , με την μοναδική φωνή και το χαρακτηριστικό στιλ με τα πολύχρωμα γυαλιά. Το συγκεκριμένο τραγούδι είχε κάνει τεράστια επιτυχία σε ράδιο , tv charts παντού. Απολαύστε το!

4. This Love –Maroon 5 (2002)

Η πρώτη εμφάνιση των Maroon 5 με μεγάλο χαμό καθώς το τραγούδι αυτό είχαμε κουραστεί να το ακούμε 100 φορές την ημέρα. Η ρυθμική μουσική, οι έντονοι στίχοι και ο γοητευτικός από τότε Adam Levine το απογείωσαν το κομμάτι!

5. Nobody wants to be lonely – Ricky Martin F Christina Aguilera (2002)

Ο πιο hot τραγουδιστής για εκείνη την περίοδο  Ricky Martin που σε κάθε εμφάνιση προκαλούσε πανικό στο κοριτσίστικο κοινό και η φωνάρα των 00΄s  Christina είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία τότε με το συγκεκριμένο τραγούδι , ο συνδυασμός  των προχωρημένων εφέ στο  video clip , το love story που διαδραματίζεται και φυσικά το θέμα του τραγουδιού “to the point” ακουγόταν στο replay!

6. Toxic – Britney Spears (2003)

Η πριγκίπισσα της ποπ όπως την αποκαλούσαν  τότε είχε ήδη κάνει μεγάλη επιτυχία με τα προηγούμενα Hits της αλλά με το συγκεκριμένο απλά την ξεπέρασε. Είχε σαρώσει τα βραβεία το Toxic και στο Mtv αλλά και Ευρωπαϊκά βραβεία για το τραγούδι της χρονιάς. Στο κανάλι μας υπήρχε η κατηγορία Jukebox που ψήφιζες ποιο τραγούδι θέλεις να παίξει στη συνέχεια ,ένα θα σας πούμε το toxic πάντα κέρδιζε με 90%!

7. Shut up –Black Eyed Peas (2003)

Το 2003 από  ότι φαίνεται ήταν η χρονιά των επιτυχιών και πρωτοεμφανιζόμενων που ακόμα συνεχίζουν δυναμικά. Το συγκρότημα Black Eyed Peas ήταν μέσα σε αυτή την κατηγορία καθώς με το πρώτο τους Hit έσπασαν τα κοντέρ. Η Fergie , o will.i.am , ο apl.de.ap και ο Taboo είχαν την μυστική συνταγή για την κορυφή. Τραγουδάρα απλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *