9 πράγματα που τα αγόρια δε θα καταλάβουν ποτέ

Άδικα ελπίζεις να σε νοιώσει! Δεν τα το κάνει ποτέ!


 

 

Στο ότι δε μας καταλαβαίνουν πλήρως τα αγόρια, δεν ξέρω ακριβώς τι φταίει. Δεν έχω καταλήξει.

Είμαι ανάμεσα στο είμαστε-περίεργα-πλάσματα και στο δεν-σκέφτονται-όπως-το-γυναικείο-μυαλό (και ακούγεται λογικό).

Tι δεν πρόκειται με τίποτα  να καταλάβει ουσιαστικά:

1. Το φαγητό είναι μεγάλη υπόθεση.

Το ότι αυτοί μπορούν να φάνε τα πάντα και σε τεράστιες ποσότητες, δε σημαίνει ότι μπορούμε απαραίτητα να κάνουμε το ίδιο και εμείς. Εκείνος δεν έχει πρόβλημα να φάει τα πάντα, κι από το πάτωμα άμα λάχει. Πολλές φορές το ”φαί να ναι κι ό,τι να ναι” για εμας που έχουμε περίεργα γούστα στο φαγητό, δεν είναι μότο ζωής. Τι εννοείς δεν τρως κοντοσούβλι ή ρεθύθια ή καυτερά;

 

2. Αν μας νευριάσουν, δε θα υπάρξει ανακωχή αν δεν επανορθώσουν.

Το σενάριο μας περνάνε τα νεύρα από μόνα τους, χμμμμ, μάλλον δεν παίζει. Πρέπει να μας κάνουν γλύκες, να μας φέρουν κανένα αρκουδάκι, να μας ζητήσουν συγγνώμη, να βρουν τα κουμπιά μας για να μας ρίξουν τέλος πάντων.

 

3. Αγαπάμε τα λουλούδια.

Ναι αγαπάμε ένα κοτσάνι που αύριο ζήτημα είναι να υπάρχει. Δε θα καταλάβουν ποτέ γιατί μας συγκινεί τόσο μια τέτοια κίνηση, ούτε εμείς θα το καταλάβουμε – μιας και τα λουλούδια δε φοριούνται, αλλά θέλουμε να μας τα προσφέρουν.

 

4. Μια καλή πράξη, θα μας ρίξει.

Τόσο εύκολα και τόσο απλά. Λέγοντας καλή πράξη εννοώ να προσφερθεί να κάνει το σίδερο ή να πλύνει τα πιάτα ή να σκεφτεί κάποιο καλό μέρος για να βγείτε ή να σου παραγγείλει εκείνο το μπλουζάκι που γλυκοκοιτούσες σ’ εκείνο το site.

 

διαβάστε την συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *