Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα 22 Ιουλίου

Πιέσεις και αντιστάσεις!

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου:

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αξιώσεις και απαιτήσεις σε αγχώνουν και κάποιοι προσπαθούν να σου βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, είτε στον οικονομικό, είτε στον οικογενειακό τομέα. Όμως, ο Ουρανός δεν «καταλαβαίνει» από περιορισμούς και έτσι δε θα αργήσει η ώρα και η στιγμή που θα αντιδράσεις. Τότε, ποιος είδε τον Κριό και δεν τον φοβήθηκε! Χρειάζεσαι επειγόντως περισσότερο «αέρα».

Ερωτικά
Έχεις μια ακόμη ευκαιρία να ζήσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου ή απλά με μια καλή παρέα και δεν είναι σκόπιμο να ακυρώσεις αυτήν την προοπτική χάριν κάποιων υποχρεώσεων.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Συζητήσεις με γνωστούς και συγγενείς θα σε βοηθήσουν να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Ακόμη, ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να δώσεις οριστικές λύσεις σε τεχνικά θέματα που χρονίζουν και να εφαρμόσεις στην πράξη τις αρχές σου. Από την άλλη πλευρά όμως, θα πρέπει να περιμένεις και κάποιες ισχυρές αντιδράσεις ή απρόβλεπτες εξελίξεις που μπορεί να διαταράξουν τις ισορροπίες σου. Μπόρα είναι θα περάσει!

Ερωτικά
Μακάρι οι σχέσεις να διέπονταν από «επαγγελματικούς» κανόνες. Όμως, όσα «σχέδια επί χάρτου» κι αν καταστρώσεις, πάντα κάτι θα σου ξεφεύγει! Ζήσε λοιπόν το σήμερα και μην τρέφεις μεγάλες προσδοκίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οικονομικές και επαγγελματικές αναγκαιότητες σε «φρενάρουν», αναγκάζοντας σε να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου. Γενικά, το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σου ζητά να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου, ώστε να κάνεις μικρά μεν, αλλά σίγουρα βήματα. Παράλληλα όμως, ο Ουρανός σου ετοιμάζει μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη, προερχόμενη από το φιλικό σου περιβάλλον κι εκεί είναι που πρέπει να δράσεις άμεσα!

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ζήσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου, χωρίς να αποσπάσαι. δεξιά κι αριστερά! Καλό είναι λοιπόν να μειώσεις τα «ξεπορτίσματα», έστω και προσωρινά. Κάθε πράγμα στην ώρα του!

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *