Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο!

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, σου φέρνει ευχάριστα μαντάτα κι ανεβάζει την ψυχολογία σου. Μπορείς λοιπόν να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να αφήσεις πολλές υποσχέσεις για το μέλλον αλλά μην αρκεστείς σε αυτά. Η Έρις αναθερμαίνει το πρακτικό σου πνεύμα, ευκαιρία λοιπόν να αναλάβεις δράση και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν, με το δικό σου απαράμιλλο στυλ: Μπαμ και κάτω!.

Ερωτικά
Καλές είναι οι αγάπες και τα λουλούδια αλλά σε αυτήν την φάση η Αφροδίτη σου ζητά κάτι περισσότερο: Να φανείς χρήσιμος στον άνθρωπό σου, όσο και εκείνος για σένα. Κι αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία, ευκαιρία να διαπιστώσεις πως «ζυμώνεται» ο έρωτας μέσα από κοινές δράσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Δίας στον Λέοντα είναι σαφής: Δεν χρειάζεται να κοπιάζεις όταν οι ευκολίες παρατάσσονται ενώπιόν σου. Τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα θα βρεις «άκρες» που σου λύνουν τα χέρια και το μόνο που σου απομένει να κάνεις είναι να τις… εκμεταλλευτείς, χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Πες ότι γιορτάζεις και το σύμπαν σου κάνει ένα δώρο!

Ερωτικά
Όπως έγραψε κι ο ποιητής «είναι παράξενα της Ίντιας τα φανάρια, καθώς πως λένε δεν τα βλέπεις με το πρώτο»… Όσο κι αν θέλεις να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για τις σχέσεις σου, το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, θυμίζει περισσότερο «ραντεβού στα τυφλά». Κι αν «το ψάξεις» λίγο παραπάνω, σίγουρα θα ξετρυπώσεις κάποιους… μπαγαπόντηδες!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ερμής σου βάζει άριστα στα… επικοινωνιακά κι έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η. Προσπάθησε όμως να κάνεις κάτι περισσότερο από το να περιπλανιέσαι άσκοπα από δω κι από κει ή να αναλώνεσαι σε ατέρμονες συζητήσεις δίχως νόημα. Και οι μέλισσες πετάνε από λουλούδι σε λουλούδι αλλά κάνουν δουλειά, όχι αστεία…

Ερωτικά
Τηλέφωνα, δίκτυα επικοινωνίας, τρένα καράβια, αεροπλάνα… όλα στη διάθεση του έρωτα σου! Τα μηνύματα είναι θετικά και τα φλερτ περισσεύουν, είτε γίνονται εκ του σύνεγγυς, είτε εξ αποστάσεως. Όμως σίγουρα δεν τα ξέρεις όλα γι’ αυτό άκουσε και μια φιλική συμβουλή που μπορεί να σε γλιτώσει από ανεπιθύμητα «μπερδέματα».

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μπορεί ο Άρης στο ζώδιό σου να σε βάζει στην πρίζα σε… τακτά χρονικά διαστήματα αλλά αυτή είναι η δουλειά του! Και το καλύτερο που μπορείς να πράξεις σε μια τέτοια συγκυρία είναι να αναλάβεις δράση, διεκδικώντας αυτά που δικαιούσαι κι ακόμη περισσότερα. Έτσι κι αλλιώς ο Δίας και η Αφροδίτη σχεδιάζουν από κοινού να εναποθέσουν στα πόδια σου… δώρα και προικιά και δεν έχει νόημα να αρνηθείς τις προσφορές τους.

Ερωτικά
Ένα πάθος σιγοκαίει και το μυαλό σου ταξιδεύει σε όμορφες αγκαλιές και καυτά φιλιά. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σου επιτρέπει να… απογειωθείς με τη δύναμη μιας φαντασίας που μπορεί να γίνει πράξη. Αλλά κι αν δεν γίνει, πάλι ευχαριστημένος/η θα είσαι. Καλή… διασκέδαση λοιπόν!

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *