8 νέα αξεσουάρ iPhone που θα κάνουν το κινητό σας μοναδικό! Μπορούν να ελέγχουν ακόμη και το φωτισμό του σπιτιού

Τα αξεσουάρ, που επεκτείνουν τις δυνατότητες του κινητού μας , αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμα σε μια εποχή που χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο σχεδόν για τα πάντα.

Το κινητό έχει γίνει πολύτιμος σύντροφος στην καθημερινή μας ζωή και οι εταιρείες εφευρίσκουν συχνά τρόπους για να μας βοηθήσουν να επεκτείνουμε συνέχεια τις δυνατότητες τους. Από φορητούς φορτιστές μέχρι μια σειρά φακών για καλλιτεχνικές φωτογραφίες, αυτά είναι τα αξεσουάρ που θα κάνουν το καινούριο Ιphone 6 κάτι περισσότερο από ένα απλό κινητό.

Ο μαγικός φακός

olloclip

Ο φακός Olloclip 4 σε 1, που εφαρμόζεται και στις δύο κάμερες του κινητού,  μας επιτρέπει να βγάλουμε φωτογραφίες κάθε μεγέθους και να τους δώσουμε μια καλλιτεχνική χροιά . Στο πακέτο περιλαμβάνονται τρία κλιπ και ένα κορδόνια για να μην χάσετε τα μικροσκοπικά εξαρτήματα του  φακού.

Το καλώδιο Apple Lightning

longlightningcable

Πολλοί χρήστες θέλουν να ρίξουν μια τελευταία ματιά στα νέα ή να δουν το τελευταίο βίντεο που είναι στην μόδα. Το καλώδιο δύο μέτρων της Apple κάνει πιο εύκολη την χρήση του κινητού καθώς δεν θα χρειαστεί να παλεύετε με ένα μικρό καλώδιο που θα σας κάνει να πάρετε μια άβολη στάση για να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας.

Το προστατευτικό The mPact Extreme Glass Screen Protector 

glass_protector

Αν θέλετε να προστατεύσετε την οθόνη του πολύτιμου κινητού σας, αυτό το προστατευτικό από ενισχυμένο γυαλί θα είναι η τέλεια λύση. Δεν αφήνει άσχημες φυσαλίδες πάνω στην οθόνη και ταυτόχρονα σας επιτρέπει να τοποθετήσετε και την θήκη του κινητού, αφήνοντας αρκετό χώρο στις γωνίες του τηλεφώνου.

 

Δείτε τα υπόλοιπα στην επόμενη σελίδα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *