Οι 7 πιο δημοφιλείς θεωρίες συνωμοσίας για τραγουδιστές

θεωρίες συνωμοσίας

🤔🤔🤔

 

Σε ποιον δεν αρέσει μια καλή θεωρία συνωμοσίας;

Οι θεωρίες αυτές έχουν ίντριγκα, σασπένς, μια μικρή δόση πραγματικών γεγονότων και πολύ φαντασία αλλά, παραδέξου το, είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Και ενώ υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας για το οτιδήποτε, σήμερα θα σου πούμε για τις 7 πιο δημοφιλείς θεωρίες συνωμοσίας που έχουν να κάνουν με τραγουδιστές!

Για αρχή δες ολόκληρη τη λίστα εδώ:

1. Ο Elvis Presley ζει

θεωρίες συνωμοσίας

Ας ξεκινήσουμε με μια θεωρία που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια. Λέγεται λοιπόν πως ο Elvis Presley δεν πέθανε ποτέ και σκηνοθέτησε τον θάνατο του για να μπορέσει να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι αποδείξεις; Φωτογραφίες ενός άνδρα που μοιάζει πολύ με το πώς θα ήταν ο Elvis σε μεγαλύτερη ηλικία!

2. Ο Paul McCartney πέθανε το 1967

θεωρίες συνωμοσίας

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία συνωμοσίας ο Paul McCartney πέθανε το 1967 σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και τον αντικατέστησε ένας σωσίας. Το ατύχημα έγινε στα αλήθεια αλλά ο Paul φυσικά διέψευσε τις φήμες ότι είναι νεκρός. Άλλα στοιχεία είναι μερικοί στίχοι από τραγούδια των Beatles αλλά και το εξώφυλλο του άλμπουμ “Abbey Road”.

3. Η Avril Lavigne πέθανε το 2003 και έχει αντικατασταθεί από σωσία

θεωρίες συνωμοσίας

Και αυτή η θεωρία έχει να κάνει με σωσίες. Λέγεται λοιπόν πως η Avril Lavigne είχε μια σωσία που έπαιρνε τη θέση της αλλά, λίγο πριν κυκλοφορήσει το 2ο άλμπουμ της, η αληθινή Avril αυτοκτόνησε. Η δισκογραφική της εταιρεία δεν ήθελε να αποκαλύψει το θάνατό της (η Avril ήταν ό,τι πιο hot εκείνη την εποχή) οπότε την αντικατέστησαν με τη σωσία της!

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *