10 πρόσωπα που “ανακάλυψε” το MadWalk και μετά απογειώθηκαν

1. Bill Roxenos
Είναι ο χορευτής που έχει χορέψει δίπλα σε πολλούς celebrities και μας απασχόλησε από αυτήν την εμφάνιση με την Έλενα Παπαρίζου στο Madwalk 2012 καθώς είχε εμφανιστεί με γόβες.

2. Αμαλία Κωστοπούλου


Είναι η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, η οποία το 2015 έκανε το ντεμπούτο της στο Μadwalk ανοίγοντας την πασαρέλα της Replay δίπλα στον Κωνσταντίνο Φρατζή. Μετά από αυτό περπάτησε για την Celia Kritharioti (Δείτε περισσότερα εδώ)! 

3. Tzef Montana
Το μοντέλο από την Καλιφόρνια εμφανίστηκε με ψηλοτάκουνα και φόρεμα στο Madwalk 2016 και μετά από αυτήν την εμφάνιση που σχολιάστηκε από sites και τηλεοπτικές εκπομπές, έγινε ακόμα πιο γνωστό στην Ελλάδα.

4. Emine Yesir
Η Ελληνοτουρκάλα Emine Yesir, το δεξί χέρι του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali, είχε περπατήσει στο Madwalk 2016! (δείτε περισσότερα εδώ)

5. Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Το μοντέλο, που σήμερα έχει κάνει βήματα και στην παρουσίαση, είναι σύντροφος του Κώστα Σόμμερ. Το 2014 εμφανιζόταν στο MEGA στην πρωινή εκπομπή με τον Μάρκο Σεφερλή και το 2015 περπάτησε για το MadWalk.


6. Μαρία Αντωνά

Σήμερα την ακούμε καθημερινά στο Mad radio 106,2 και τη βλέπουμε τηλεοπτικά στο Dance Zone κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το 2015 έκανε ακόμα τα πρώτα της βήματα στην Αθήνα και είχε συμμετάσχει στο κομμάτι “All right”, μαζί με την Courtney και τη Shaya, που παρουσιάστηκε στο MadWalk.

Δείτε περισσότερα πρόσωπα που έγιναν γνωστά μετά την πασαρέλα του Madwalk στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *