7 χρήσιμα tips για να μην σε εγκαταλείψει το κινητό σου σε μια συναυλία

Συνήθως τότε είναι πιο πιθανό να συμβεί: Είσαι σε μια μεγάλη συναυλία, ζεις στον παλμό του να βλέπεις την αγαπημένη σου μπάντα live και το τηλέφωνο σου σε «εγκαταλείπει» χωρίς πλέον να μπορείς να αποτυπώσεις τις μεγάλες στιγμές που ζεις!

Ενώ αυτό λέγεται κακό timing, τι μπορεί να είναι χειρότερο από αυτό; Όταν βρίσκεσαι σε μια μεγάλη συναυλία με πολύ κόσμο είναι ασύλληπτα εύκολο να χαθείς με την παρέα σου και να τριγυρνάς από δω κι από κει και να τους ψάχνεις μάταια. Κι αν το τηλέφωνο σου έχει «πεθάνει» από μπαταρία πώς θα τους πάρεις; Πώς θα τους βρεις; Το έχουμε πάθει και έχουμε μάθει!

Τα iRepair, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών,  μας έδωσε τα πιο σημαντικά tips ώστε να εξασφαλίσεις ότι το κινητό σου είναι έτοιμο για δράση κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις τη μουσική!

  1. Πάρε μαζί σου φορτιστή: Αυτό μπορεί να ακούγεται ανόητο δεδομένου ότι είναι τόσο προφανές, αλλά εύκολα παραβλέπεται. Σε ένα μουσικό φεστιβάλ υπάρχει περίπτωση να βρεις ένα σημείο/σταθμό φόρτισης για να «ζωντανέψεις» τη συσκευή σου (Το οποίο είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να συναντήσεις νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους!)
  2. Επένδυσε σε ένα powerbank: Ένας φορητός φορτιστής είναι το καλύτερο στοίχημα που μπορείς να παίξεις -και να κερδίσεις- για να σώσεις τη ζωή της μπαταρίας του κινητού σου. Ένα power bank μπορεί να προσφέρει άμεσα ένα επιπλέον κύκλο φόρτισης στο κινητό σου και είναι και μια αρκετά οικονομική λύση.
  3. Χαμήλωσε τη φωτεινότητα της οθόνης: Ρύθμισε στο ελάχιστο τη φωτεινότητα της οθόνης – μπορεί να κρατήσει τους «χυμούς» της μπαταρίας της συσκευής σου για λίγο παραπάνω.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *