5 τύποι αντρών που θα δεις στο γυμναστήριο (και μάλλον θα στην πέσουν)

Στανταράκι είναι αυτό!


 

Ξεκίνησες gym και άρχισες να βλέπεις καινούριες φάτσες, από θείτσες που το παίζουν νέες μέχρι μπόντηδες (οι μποντιμπιλντεράδες οι λεγόμενοι) και από γκόμενες με στενά άσπρα σορτσάκια ώστε να φαίνεται το στρινγκ από μέσα μέχρι κανονικούς ανθρώπους.

 

Τώρα που θα ξεκινήσεις να κάνεις παρέα λοιπόν με μερικούς από το γυμναστήριο, θα δεις πολλά… φρούτα που θα σε προσεγγίσουν. Ποια θα είναι αυτά;

 

1.    Ο μπόντης


Δηλαδή, ο bodybuilder. Προσπαθεί να δειχτεί, αγκομαχά όταν σηκώνει βάρη, φορά μπλούζες  που φαίνονται οι γραμμωμένοι του μύες και γενικά, νομίζεις ότι θα σκάσει από τον όγκο. Μυρίζει όταν κάνει αερόβιο –με τα φάρμακα που παίρνουν ο ιδρώτας τους μυρίζει… πλαστικό- και αγαπάει τους καθρέφτες του γυμναστηρίου. Περιφρονεί τους άλλους άντρες που είναι κάτω από 100 κιλά αλλά στις γκόμενες είναι πολύ πιο επιεικής, καθώς του αρέσεις κι εσύ που έχεις πέντε κιλά παραπάνω. Είναι καλό παιδί, ψυχούλα, αλλά –συνήθως- επιβεβαιώνει τη φράση «όσο περισσότεροι μύες, τόσο λιγότερο μυαλό».

 

2.    Ο fit


Κάνει άπειρες ώρες διάδρομο και μάλιστα στο φουλ τρέξιμο, φοράει πάντα καλά αθλητικά παπούτσια και το παίζει ωραίος. Περιφρονεί τους μπόντηδες, γιατί αυτός είναι πιο ωραίος. Για να την πέσει σε κάποια, πρέπει να έχει τουλάχιστον ωραίο ποπό –ή έστω δυνατότητες για να τον αποκτήσει κάνοντας squat. Το γυμναστήριο είναι προέκταση του σπιτιού του και θεωρεί έγκλημα εάν φάει πάνω από δύο κομμάτια πίτσα μέσα σε ένα χρόνο. Είναι μπάρμαν, άνεργος ή απλά κολλημένος με το fitness και έχει διάφορα gadgetακια για την αγάπη του.

 

3.    Το τζόβενο


Είναι 50-55-60, αλλά θέλει να το παίξει 30. Συνήθως φορά αδιάφορα ρούχα, η πετσέτα του είναι τραγική (κουζίνας, με σχεδιάκια κτλ) και θαυμάζει τον εαυτό του γιατί δεν είναι σε κάποιο καφενείο να παίζει πρέφα όπως άλλοι συνομήλικοι του αλλά είναι εδώ και το προσπαθεί. Σε κοιτάει, σου πιάνει την κουβέντα και προσπαθεί με το λέγειν να σε πείσει να βγεις μαζί του- η αλήθεια είναι ότι ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους γιατί… μιλάει. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να είναι τουλάχιστον αστείος γιατί η έλλειψη αυτογνωσίας –ειδικά σε έναν άντρα- είναι άκρως ντεκαβλέ. Θα μπορούσε να είναι μπαμπάς σου.

 

διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο y-olo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *