3 τυχεροί θα κερδίσουν την “Αφοσίωση” της Βερόνικα Ροθ

Προσφορά από την Odeon!


 

Η χωρισμένη σε φατρίες κοινωνία στην οποία κάποτε πίστευε η Τρις Πράιορ έχει καταρρεύσει έχει διαλυθεί από τη βία και τις μάχες για την εξασφάλιση της εξουσίας και έχει σημαδευτεί από την απώλεια και την προδοσία. Για αυτό όταν της προσφέρεται μια ευκαιρία να εξερευνήσει τον κόσμο που βρίσκεται πέρα από τα όρια που έχει γνωρίσει, η Τρις είναι έτοιμη. Ίσως πέρα από το φράχτη, εκείνη και ο Τομπάιας να βρουν μια απλή καινούρια κοινή ζωή, απαλλαγμένη από περίπλοκα ψέματα, από μπερδεμένες συμμαχίες και επώδυνες αναμνήσεις.

Αλλά η νέα πραγματικότητα της Τρις είναι ακόμα πιο τρομακτική από κείνη που άφησε πίσω της. Προηγούμενες αποκαλύψεις σύντομα καθίστανται ανούσιες. Εκρηκτικές νέες αλήθειες αλλάζουν τις καρδιές εκείνων που αγαπά. Και για άλλη μια φορά η Τρις πρέπει να δώσει μάχη για να κατανοήσει τις πολυπλοκότητες της ανθρώπινης φύσης ?και του εαυτού της? ενώ θα έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτες επιλογές θάρρους, αφοσίωσης, θυσίας και αγάπης.

Ειπωμένη από μια καθηλωτική διπλή οπτική γωνία, η ΑΦΟΣΙΩΣΗ, από τη συγγραφέα των μπεστ σέλερ των New York Times Veronica Roth, οδηγεί τη σειρά βιβλίων ΑΠΟΚΛΙΣΗ σε έναν έντονο συναισθηματικά επίλογο ενώ συγχρόνως αποκαλύπτει τα μυστικά του δυστοπικού κόσμου που έχει αιχμαλωτίσει εκατομμύρια αναγνώστες στην ΑΠΟΚΛΙΣΗ και την ΑΝΤΑΡΣΙΑ.

Το mad.gr και η Odeon λοιπόν προσφέρουν σε τρεις τυχερούς από ένα αντίτυπο!

Πως θα κερδίσετε το βιβλίο; Αφήστε comment με το ονοματεπώνυμό σας κάτω από αυτό το άρθρο και μπείτε στην κλήρωση! Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου σε αυτό το άρθρο!

 

OI NIΚHTEΣ ΕΙΝΑΙ :

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΤΙΛΕΛΛΗ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βασιλική Κασάπη

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΆΒΕΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ AYΡIO TETAΡΤH 23 ΣΕΠTEMBΡIOY, ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ MAD.!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!

 

22 thoughts on “3 τυχεροί θα κερδίσουν την “Αφοσίωση” της Βερόνικα Ροθ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *