2 Χρόνια Δράσης YouSmile!

Το YouSmile μία δράση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για όλους τους μαθητές που θέλουν να γίνουν Εθελοντές, κλείνει 2 χρόνια στις 25 Οκτωβρίου.

Το YouSmile μέσα από το Site www.yousmile.gr , το web TV (www.yousmile.gr/webtv) & Radio (www.yousmile.gr/player) έδωσε βήμα στους νέους ανθρώπους να ακουστούν, να πουν αυτό που πιστεύουν, να δράσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Τα τελευταία δύο χρόνια με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών και 14 σχολείων το YouSmile «έφτασε» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στα δύο αυτά χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 270 εκπομπές με θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά, ψυχαγωγικά.

Παράλληλα μέσω του YouSmile τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να διοργανώσουν αλλά και να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις με στόχο την κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση σε θέματα όπως το bullying, η παιδική κακοποίηση, η ασφαλής χρήση του Internet.

Οι YouSmilers αναδείχθηκαν οι καλύτεροι πρεσβευτές της Εθνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS 1056, μίας Τηλεφωνικής Γραμμής που δίνει λύσεις για οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει ένα παιδί και λειτουργεί από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το YouSmile αναγνωρισμένο επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ως πλατφόρμα εκπαίδευσης κι ενημέρωσης διαθέτει τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία του στους μαθητές κι εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να ζωντανέψουν με ήχο και εικόνα τα Projects που δουλεύουν στα σχολεία τους.

Μέσω του YouSmile οι νέοι δεν μένουν απαθείς και διεκδικούν τα Δικαιώματα τους.

Βασικός μας στόχος το YouSmile να αποτελεί ένα περιβάλλον όπου κάθε παιδί αυθόρμητα θα μπορεί να δείξει το μεγαλείο του. Όπως έκανε κι ο 10χρονος Ανδρέας, 19 χρόνια πριν, όταν εξέφρασε την επιθυμία λίγο πριν χάσει την μάχη για τη ζωή να δημιουργηθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Καλούμε κάθε παιδί, κάθε έφηβο να συμμετέχει:

• Συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ http://goo.gl/forms/6NSi3yp3T0
Να ακολουθήσει τα Social Media
Facebook www.fb.com/yousmile.gr
Twitter www.twitter.com/yousmile_gr
YouTube www.youtube.com/YouSmileWebTV

Για καθηγητές που θέλουν να συμμετέχουν με τους μαθητές τους στο YouSmile μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ενημέρωσης Παιδιών Γονέων κι Εκπαιδευτικών στο 2107609550 ή με email στο school@hamogelo.gr

Περισσότερες πληροφορίες
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» – YouSmile
Τηλέφωνο 2103306140
Email yousmile@hamogelo.gr

2YEARSfinal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *