15 κρυμμένα μηνύματα στο νέο clip της Taylor Swift που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχεις παρατηρήσει

κρυμμένα μηνύματα στο νέο clip της Taylor Swift

 

 

 

  1. Οι χορευτές φορούν μπλουζάκια “I <3 T.S.”

Ο πρώην φίλος της Taylor Swift, Tom Hiddleston, φορούσε μπλούζα “I <3 T.S.”, ενώ παρακολουθούσε συναυλία της, το 2016. Τώρα πουλάει αυτή τη νέα σειρά με μπλούζες η τραγουδίστρια, στην ιστοσελίδα της!

 

  1. Την βλέπουμε να στέκεται στην κορυφή ενός «βουνού» από παλιότερους εαυτούς της.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά όλους τους ανθρώπους, θα δείτε ότι είναι η Taylor ντυμένη όπως παλιά μουσικά βίντεο της.

 

  1. Οι κλώνοι της Taylor, λένε κριτικές τις οποίες έχει δεχτεί κατά καιρούς η τραγουδίστρια.

Στο τέλος του video clip, oι κλώνοι της Taylor, στέκονται δίπλα από έ΄να αεροπλάνο.

Είναι η Taylor Swift από διάφορες εμφανίσεις της στο παρελθόν και μια από αυτές είναι το 2009 στα VMAs, όταν ο Kanye West διέκοψε την ομιλία της. Συζητούν μεταξύ τους και επισημαίνουν τα πράγματα που οι κριτικοί έχουν πει γι ‘αυτήν επί σειρά ετών.

“Σταμάτα να κάνεις συνέχεια την έκπληκτη, είναι τόσο ενοχλητικό … Δεν μπορείς να είσαι έτσι όλη την ώρα” – Η Taylor έμοιαζε έκπληκτη κάθε φορά που κέρδισε βραβεία και οι κριτικοί νόμιζαν ότι είναι προσποιητό.

“What’s with that bitch? λέει η μια Taylor και η άλλη απαντάει, “Μη με ξανα αποκαλέσεις έτσι!” – Ξεκάθαρη αναφορά στην διαμάχη της με τον Kanye West αφού την αποκαλούσε «bitch» στο τραγούδι του “Famous “.

Y’all stop acting like you’re all nice. You are so fake” “- Η Taylor Swift έχει κατηγορηθεί κατα καιρούς πως προσποιείται στη συμπεριφορά της.

“Whoop, there she goes, playing the victim again” – Πολλές κριτικές έχουν γραφτεί ότι παίζει συνεχώς το ρόλο του θύματος σε όλες της τις διαμάχες.

“Getting receipts. Gonna edit this later” –Αυτή η φράση θα μπορούσε να αναφέρεται στην δημοσιοποίηση της συνομιλίας της με τον Kanye West από την Kim Kardashian.

“I’d very much like to be excluded from this narrative”- Aυτή ήταν η απάντηση της Taylor Swift στον Kanye West, όπως ακούμε και στο δημοσιοποιημένο πλέον βίντεο.

 

  1. Η Taylor Swift φοράει μπλούζα που αναγράφει τα ονόματα όλων των φίλων της

Φορώντας το Τ- shirt από το “You Belong With Me” video clip, κάνει ειδική μνεία στους φίλους της, γράφοντας τα ονόματα τους στην μπλούζα. Μερικά από αυτά, Selena Gomez, Gigi Hadid, Martha Hunt, Lena Dunham, Ed Sheeran, Blake Lively και Ryan Reynolds, Lily Aldridge, Todrick Hall (ο χορευτής του video clip), Abigail Anderson και Claire Kislinger.

 

  1. Στο τέλος του κλιπ, το χέρι της Taylor Swift ως ζόμπι, πέφτει.

Μετά τη φράση “shut up,” η zombie version της Taylor χάνει το χέρι της.

 

Δείτε ξανά, το πολυσυζητημένο video clip της Taylor Swift ΕΔΩ και ΕΔΩ τις επιρροές που έχει δεχτεί από άλλες ποπ σταρ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *