15 κρυμμένα μηνύματα στο νέο clip της Taylor Swift που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχεις παρατηρήσει

κρυμμένα μηνύματα στο νέο clip της Taylor Swift

Δεν θα πιστεύεις το κρυφό νόημα που έχει αυτό το clip.

1. H Taylor Swift φοράει το φόρεμα του video clip “Out of the Woods”

H Taylor Swift από τις πρώτες κιόλας σκηνές, φαίνεται να βγαίνει από έναν τάφο ενώ φοράει ένα μπλε φόρεμα, το ίδιο που φορούσε στο video clip για το “Out of the Woods”. Αυτό ήταν το τελευταίο της μουσικό βίντεο από το album 1989 και αυτό που εννοεί, είναι πως η εποχή εκείνη, έχει πλέον τελειώσει.

 

  1. Η ταφόπλακα, γράφει «Nils Sjoberg»

Αν κοιτάξετε προσεκτικά, ένας από τους τάφους, έχει το όνομα Nils Sjoberg, το ψευδώνυμο που χρησιμοποίησε η τραγουδίστρια δηλαδή, όταν έγραψε το τραγούδι του πρώην φίλου της,  Calvin Harris “This is what you came for”. Αυτό που πραγματικά εννοεί, είναι πως για κάθε τραγούδι που γράφει από εδώ και πέρα, θα παίρνει και τα credits.

 

  1. Η Taylor Swift φοράει επίσης και το φόρεμά της για το Met Gala, το 2014

Όπως είδαμε σε σκηνή του video clip, στο πλάνο που η Taylor Swift φαίνεται νεκρή, φοράει το φόρεμα που φόρεσε στο Μet Gala, το 2014.

 

  1. Υπάρχει 1 δολάριο μεταξύ των διαμαντιών, στην μπανιέρα

Στην πρόσφατη υπόθεση μεταξύ της Taylor Swift και του ραδιοφωνικού DJ David Mueller, της απονεμήθηκε 1$ μετά την απόφαση του δικαστηρίου υπέρ της. Μηνύθηκε από τον DJ, αφού ισχυρίστηκε ότι απολύθηκε από τη δουλειά του εξαιτίας των κατηγοριών που του είχε προσάψει για σεξουαλική παρενόχληση.

 

  1. Ο θρόνος που κάθεται η Swift γράφει: “Et tu Brute”

Το θρόνο που κάθεται η Taylor Swift, έχει την φράση “Et tu Brute”, χαραγμένο και στις δύο πλευρές των βραχιόνων. Φράση από το έργο του Σαίξπηρ «Julius Caesar», το οποίο γράφτηκε όταν ο Marcus Brutus χτυπάει θανάσιμα στην πλάτη του, τον φίλο του, Julius Caesar. Αυτό που θέλει να πει η  Taylor Swift,  είναι ότι μαχαιρώθηκε πισώπλατα από τους πρώην φίλους της!

 

  1. Το φίδι σερβίρει ζεστό τσάι

Η Taylor Swift χρησιμοποιεί προφανώς μεταφορικά ότι σερβίρεται τσάι από φίδι!

 

  1. Το αυτοκίνητο που τρακάρει η Taylor Swift, μοιάζει με το αυτοκίνητο της Katy Perry στο “Waking Up in Vegas”

H Taylor Swift με χτένισμα που μοιάζει αρκετά με αυτό της Katy Perry, διαλύει ένα χρυσό σπορ αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο μοιάζει απίστευτα με αυτό που η Katy οδηγεί στο βίντεο για το τραγούδι της “Waking Up in Vegas”, ένα τραγούδι που Taylor έχει δηλώσει δημόσια ότι αγαπά! Δείτε εδώ ποιες άλλες στιγμές ποπ βίντεο κλιπ μας θύμισε η Taylor με το νέο της clip.

 

  1. Το πουλόβερ γράφει την φράση “blind for love”

«Τυφλή από έρωτα» όπως έχουν σχολιάσει αρκετές φορές στο παρελθόν για την Taylor Swift τα MME για όλες τις δημόσιες σχέσεις της, στο παρελθόν.

 

  1. Η Taylor ληστεύει το “Stream Co.”

Ίσως να θυμάστε ότι η Taylor Swift είχε μίλησε κατά της Apple Music και τον τρόπο που πλήρωνε τους καλλιτέχνες για τα streams. Φαίνεται πως με τη ληστεία της τράπεζας “Stream Co.”  είναι ξεκάθαρο μήνυμα προς τα εκεί!

 

  1. Ο χορευτής αυτός , είναι ο φίλος της Taylor Swift, Todrick Hall!

Μπορεί να αναγνωρίσετε τον άντρα στα αριστερά της Taylor μιας και είναι πραγματικοί φίλοι. Πρόκειται για τον διάσημο Youtuber, Todrick Hall, με τον οποίο γιόρτασαν μαζί με την οικογένεια της τραγουδίστριας την ημέρα των ευχαριστιών.

Δείτε περισσότερα στην επόμενη σελίδα:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *