13 φορές που πρέπει να αφήσεις από τα χέρια σου το τηλέφωνό σου και να ζήσεις!

 

5.Όταν είσαι σε ραντεβού

Γιατί να βγείτε ραντεβού αν και οι δύο σκοπεύετε να βγάλετε την βραδιά κοιτώντας το κινητό και μιλώντας με ανθρώπους που δεν είναι παρόντες. Γιατί να μην βγείτε εξαρχής όλοι μαζί παρέα. Προσοχή και σε αυτή την περίπτωση. Αν έχετε εκεί την προσοχή σας, δεν χρειάζεστε 28 φωτογραφίες για να «θυμάστε» την στιγμή.

 

6.Όταν κάνεις σεξ

Ακούγονται βογκητά, υπάρχει ιδρώτας, έχετε μπει σε ένα καλό ρυθμό και πάνω στο καλύτερο χτυπάει το κινητό και σου αποσπά την προσοχή. Και μην πεις ότι το έβαλες αθόρυβο, ούτε αυτό μας κάνει. Όταν σκέφτεσαι “δόνηση” εκείνη την στιγμή, δεν νομίζω πως σκέφτεσαι το κινητό που έχεις στο κομοδίνο…

 

7.Όταν πας να μπλέξεις σε δημόσια ανταλλαγή πυρών

Όχι. Όχι. ΟΧΙ. Ούτε να το σκέφτεσαι. Κλείσε το κινητό σου. Βγάλε την μπαταρία. Βγάλε και την sim. Μπορείς να το ξανά ανοίξεις όταν ηρεμίσουν τα νεύρα σου.

 

8.Όταν έχεις επισκέπτες ή είσαι σε επίσκεψη

Ίσως τα κοινωνικά soiree να μην είναι το δυνατό σου σημείο, αλλά όσο και αν βαριέσαι είναι θέμα ευγένειας και καλών τρόπων να μην προσβάλλεις τους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκεσαι. Πίστεψε μας κάποια στιγμή θα περάσει η ώρα, και που ξέρεις μπορεί στο μεταξύ να περάσεις… καλά! Τέλειο;!

 

διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο yolo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *