Δείτε τα ζώδια για Τετάρτη 20 Ιουλίου!

ΚΡΙΟΣ

Ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με την οικογένεια και με θέματα σπιτιού, για να συναντηθείτε με συγγενικά σας πρόσωπα και να επιλύσετε κάτι που σας απασχολεί, καθώς και για να βάλετε μια τάξη στο χώρο σας. Οι πρωινές ώρες δεν ενδείκνυνται για μετακομίσεις, ούτε για καινούριες συνεργασίες, είναι όμως κατάλληλες για κάνετε ορισμένα τηλέφωνα με σημαντικά πρόσωπα.   Αν σκοπεύετε μα κάνετε πρόταση γάμου στο ταίρι σας, οι ώρες μεταξύ 8 με 9 το βράδυ, είναι ιδανικές. Επίσης, όσοι/ες σκοπεύετε να εκφράσετε τις ερωτικές σας προθέσεις στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μην το καθυστερείτε. Οι οιωνοί είναι ευνοϊκοί μιας και η Πανσέληνος εντείνει τον ερωτισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης ευνοούν τον τομέα των ταξιδιών και των επιχειρήσεων και είναι ιδανική στιγμή για να κλείσετε μια καινούρια συμφωνία, για να συνεταιριστείτε καθώς και για να κάνετε μια σημαντική επένδυση. Αν δεν είστε αυτοαπασχολούμενοι, κάποιος θα επιβραβεύσει τις προσπάθειές σας και τα οικονομικά οφέλη θα είναι πολλά.   Η Πανσέληνος στον Αιγόκερο αυξάνει την ερωτική σας διάθεση και είναι μια πολύ καλή στιγμή για την απόκτηση ενός παιδιού. Όσοι/ες ταξιδεύετε, σας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσετε καινούριες παραστάσεις και να κάνετε γνωριμίες που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θετική μέρα η σημερινή για τα επαγγελματικά σας, μιας και εξαιτίας κάποιων συγκυριών τα κέρδη σας εκτοξεύονται και βγαίνετε από το αδιέξοδο άμεσα. Δώστε έμφαση στις συνεννοήσεις με τους συνεργάτες σας και προσπαθήστε να τρενάρετε όσο μπορείτε τη διεκπεραίωση μιας επαγγελματικής σας υποχρέωσης, ώστε να μην χαθεί μια πολύ καλή ευκαιρία.   Ένα ευχάριστο γεγονός γίνεται αφορμή για να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Αφήστε για κάποιες ώρες το μυαλό σας να ηρεμήσει και μην ασχολείστε με τα προβλήματά σας. Οι ερωτευμένοι/ες, απολαύστε την Πανσέληνο με το ταίρι σας, σε μια μαγευτική τοποθεσία.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *