100 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΝΔΡΕΖΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΝΕΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΦΙΑΛΗ ΤΟΥ ΒΕΕFEATER & MOYΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Το Βeefeater, το πλέον βραβευμένο* Dry Gin που εξακολουθεί να παράγεται στο Λονδίνο, εμπνέεται από την πλούσια μουσική κληρονομιά της πόλης και παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική του φιάλη: Beefeater London Sounds.

 

 

H ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΦΙΑΛΗ BEEFEATER LONDON SOUNDS

Η συλλεκτική φιάλη Beefeater London Sounds αποτυπώνει το πνεύμα της Λονδρέζικης μουσικής σκηνής στο πέρασμα των εποχών συνδυάζοντας δύο από τα σύμβολα της Βρετανικής πρωτεύουσας: τη μουσική και το London Dry Gin.

Ο σχεδιασμός της συλλεκτικής φιάλης, όπου ξεχωρίζει η διαχρονική εικόνα ενός δίσκου βινυλίου, αναδεικνύει τη μοναδική σχέση του Beefeater με την πλούσια μουσική κληρονομία της πατρίδας του.

 

MOYΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ειδικά για τους Ελληνες fans του, to Βeefeater δημιούργησε τον μουσικό διαγωνισμό Beefeater London Sounds στο Facebook με συλλεκτικά μουσικά δώρα!

Μέσα από ένα διαδραστικό interface οι χρήστες καλούνται να “μετακινήσουν” τη βελόνα στο βινύλιο του Beefeater και να ακούσουν 4 χαρακτηριστικά tracks από το Λονδίνο. Στη συνέχεια θα πρέπει να αντιστοιχίσουν το κάθε τραγούδι με το σωστό τίτλο και καλλιτέχνη.

Όλοι όσοι παίξουν θα συμμετέχουν σε 4 εβδομαδιαίες και 1 μεγάλη κλήρωση στο τέλος του διαγωνισμού, με μοναδικά μουσικά δώρα: πικάπ Crosley Cruiser, δίσκους βινυλίου, mini ηχεία Marshall και φυσικά συλλεκτικές φιάλες Beefeater London Sounds!

 

Κάνε like στη σελίδα του Beefeater στο Facebook: www.facebook.com/BeefeaterGinGreece και πάρε μέρος στον πιο Λονδρέζικο μουσικό διαγωνισμό!

 

Η συλλεκτική φιάλη Beefeater London Sounds διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό αποκλειστικά στα ΑΒ Βασιλόπουλος.

 

 


*σύμφωνα με έρευνα της Digitab μέσα στο 2015

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *