10 υπέροχοι τουριστικοί προορισμοί για τις γιορτές σε Ελλάδα και εξωτερικό

 

 

8) Άλπεις, Γαλλία


Άλλη μια ευρωπαϊκή χώρα με υπέροχους προορισμούς αν αυτό που ψάχνει κάποιος είναι η επαφή με την φύση και πιο συγκεκριμένα με το χιόνι. Παρ όλα ‘υτα ακόμη και οι υπόλοιποι μπορούν να διασκεδάσουν όσο η υπόλοιπη παρέα κάνει σκι με την καταπληκτική γαλλική κουζίνα, τις πανέμορφες επαρχιακές της πόλεις και τα φημισμένα γαλλικά κρασιά της.

 

9) Κολοράντο, ΗΠΑ


Σας περισσεύουν χρήματα και χρόνος; τότε η επιλογή δεν μπορεί να είναι άλλη από το φημισμένο Άσπεν στο Κολοράντο. Το πασίγνωστο χειμερινό τουριστικό θέρετρο του αμερικανικού τζετ σετ προσφέρει απλόχερα σπορ, φύση, πολυτέλεια και υπηρεσίες ποιότητας. Άσε που μπορεί να βρεθείς να κάνεις σκι με κάποιον γαλαζοαίματο.


10) Πουκέτ, Ταϊλάνδη 


Αυτό το μέρος είναι για όλους όσους δεν θέλουν να πάρουν απόφαση ότι μπήκε ο χειμώνας, ακόμη κι αν έχουν έρθει τα Χριστούγεννα. Ποια καλύτερη επιλογή λοιπόν να κάνουν από το Πουκέτ, όπου μπορείς να κάνεις μπάνιο στην θάλασσα και ηλιοθεραπεία στην παραλία παρέα με έναν άγιο Βασίλη με μαγιό. Πολυτελή ξενοδοχεία, εξωτικό φαγητό, μαγευτικά τοπία και φιλόξενοι κάτοικοι συνθέτουν ένα ονειρικό ταξίδι που θεωρείται από αρκετούς ως ο πιο οικονομικός εξωτικός προορισμός.

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *