Τι έγινε στο 6ο HOL web concert με τους Onirama

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το MAD και η hellas online παρουσιάζουν ζωντανά στο Internet μια σειρά συναυλιών από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες!

Mετά από πέντε επιτυχημένα HOL web concerts με την Τάμτα τον Οκτώβριο, το Μύρωνα Στρατή τον Νοέμβριο, το Δήμο Αναστασιάδη στις αρχές Δεκεμβρίου, τους Locomondo τέλος Δεκεμβρίου και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη τον Φεβρουάριο, τη συνέχεια έκαναν την Πέμπτη 17 Μαρτίου οι Onirama, που ερμήνευσαν, ζωντανά στο stage των HOL web concerts, τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους αλλά και διασκευές γνωστών, αγαπημένων κομματιών!

Oι fans που κέρδισαν προσκλήσεις μέσα από το www.holwebconcerts.gr μπόρεσαν να απολαύσουν από κοντά τους Onirama και να ακούσουν live τα τραγούδια “Φτωχός“, “Turn Back Time“, “Κλεψύδρα“, “Δεν υπάρχεις“, “Maybe Tonight“, “Όμορφη μέρα“, “Στη χώρα των τρελών“, “Κομμένα σπαθιά“,”Οι φόβοι του πρίγκιπα“, “Εκεί για σένα εγώ“, “Aυτός” και “Ο χορός“.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Νικολέτα Ράλλη.

Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες από το 6ο HOL web concert της χρονιάς με τους Onirama και κάντε κλικ στο www.holwebconcerts.gr για περισσότερα!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *