Συμπαράσταση στην Αϊτή!

Η λίστα των διάσημων φαίνεται να μεγαλώνει όλο και περισσότερο, καθώς οι προτάσεις των celebrities για να συμμετέχουν στον τηλεμαραθώνιο συμπαράστασης των θυμάτων της Αϊτής, αυξάνονται συνέχεια!

Η αρχική πρόταση του George Clooney για μια συνάντηση καλλιτεχνών, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους πληγέντες του σεισμού, θα πάρει σάρκα και οστά αυτή την Παρασκευή και όπως φαίνεται ο μαραθώνιος θα ξεπεράσει τα Αμερικανικά σύνορα!

Από την Αγγλία, ο Robert Pattinson, o Bono και o Jay-Z θα συμμετάσχουν με ζωντανές εμφανίσεις για να ενισχύσουν την προσπάθεια, ενώ δεκάδες είναι οι καλλιτέχνες της Αμερικής που θα δώσουν το παρόν στη φιλανθρωπική εκδήλωση!

Brad Pitt, Zac Efron, Sandra Bullock, Renne Zellweger, Collin Farrell, Courtney Cox και δεκάδες ακόμα ηθοποιοί θα εργαστούν για τον κοινωφελή σκοπό, ενώ οι Taylor Swift, Christina Aguilera, Shakira, Alicia Keys και Bruce Springsteen, είναι μερικοί μόνο από τους τραγουδιστές που θα ερμηνεύσουν κομμάτια τους!

Ο μαραθώνιος θα παρουσιάζεται από τρία διαφορετικά μέρη, καθώς ο George Clooney από το Λος Άντζελες, ο Wyclef Jean από τη Νέα Υόρκη και ο Anderson Cooper από την Αϊτή, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τα θύματα του σεισμού!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *