Σοκαριστική μαρτυρία: Ο «Harry Potter» πήγαινε μεθυσμένος στα γυρίσματα!

Δεν υπολόγισε καθόλου την δημόσια κατακραυγή ο Daniel Randcliffe, όταν αποφάσιζε να μιλήσει στη βρετανική εφημερίδα Sun και να παραδεχτεί ότι πήγαινε στα γυρίσματα των ταινιών του Harry Potter μεθυσμένος:

«Φοβόμουν για τις συναντήσεις μου με άγνωστο κόσμο, για το τι θα τους έλεγα, τι θα έκανα μαζί τους, γι’ αυτό κλεινόμουν στο διαμέρισμά μου για ημέρες κι έπινα μόνος μου. Ήμουν 20 ετών και απομονωμένος. Ήμουν αξιοθρήνητος και δεν ήμουν εγώ», αποκάλυψε, επισημαίνοντας ότι είχε εξαρτηθεί τόσο πολύ από το αλκοόλ, που έχανε την αίσθηση της πραγματικότητας.

«Θα ήταν καλύτερα αν είχα αποφύγει το αλκοόλ. Όμως, η σκέψη ότι ο κόσμος θα έλεγε πως δεν έχω δυνατότητες να προχωρήσω την καριέρα μου με φόβιζε. Κι αν είχαν δίκιο και έμπαινα σε μια λίστα του είδους “τι απέγιναν;”».

Τέλος, ο Ράντκλιφ  αναφέρθηκε και στην αναγνώριση που έχει πλέον από το κοινό, επισημαίνοντας «Ο κόσμος δεν με φωνάζει πλέον Harry Potter. Έμαθαν να με αποκαλούν με το όνομά μου, κι αυτό είναι υπέροχο. Βέβαια, χωρίς αυτές τις ταινίες δεν θα είχα τέτοιες ευκαιρίες και δεν θα ήμουν ευτυχής αν ένιωθα πικρία για αυτά τα δέκα χρόνια της ζωής μου που τα πέρασα ως Harry Potter».

Διαβάστε ακόμα:

Tις…καθιερωμένες προκλητικές φωτογραφίες της δημοσίευσε η Miley Cyrus

Μουντιάλ 2014: Σάλος με τις γυμνές φωτογραφίες των παικτών της Κροατίας

H Jennifer Lopez μας προετοιμάζει για το νέο της άλμπουμ με ένα απολαυστικό video!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *