Ποιοί Oasis; Έρχονται οι Beady Eye!

Ο Liam Gallagher πιστεύει ότι το νέο του συγκρότημα Beady Eye θα ξεπεράσει τους Oasis!

Ο τραγουδιστής είπε σε συνέντευξή του στην Sunday Times ότι η μουσική του “δεν ήταν ποτέ καλύτερη” ενώ αποκάλυψε ότι το πρώτο single των Beady Eye θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου, με το album να αναμένεται το καλοκαίρι του 2011.

Ο Liam Gallagher ισχυρίστηκε ότι οι Beady Eye -που περιλαμβάνουν τα πρώην μέλη των Oasis Gem Archer, Andy Bell και Chris Sharrock- έχουν ολοκληρώσει ήδη τα 3/4 του album, του οποίου ο ήχος θα θυμίζει αρκετά Beatles και Oasis, αλλά σε σημεία θα παραπέμπει σε T.Rex μέχρι και Jerry Lee Lewis!

Θα είναι καλύτεροι από τους Oasis. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τη μουσική. Δεν έχω καμία αμφιβολία για μένα.” δήλωσε o Liam. “Είναι rock’n’roll με τα όλα του. Οι Oasis ήταν τελείως pop σε σχέση με αυτό που κάνουμε τώρα.

Όσο για τον αδελφό του Noel Gallagher, το ΝΜΕ αναφέρει ότι η πρόβλεψη του Liam είναι ξεκάθαρη: “πολύ σύντομα θα έρθει και θα μας παρακαλάει!” Ο ίδιος, νωρίτερα μες στη χρονιά, είχε δηλώσει ότι η διάλυση των Oasis ήταν “το καλύτερο πράγμα που του έχει συμβεί…

Πιστεύετε ότι όντως οι Beady Eye θα ξεπεράσουν τους ιστορικούς Oasis;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *