Ο Snoop Dogg μιλάει για την “μετενσάρκωση” του σε Snoop Lion

Τους λόγους της “μετενσάρκωσης” του από Snoop Dogg σε Snoop Lion εξήγησε ο ιδιόρρυθμος καλλιτέχνης σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ET Online.

Μετά από ένα ταξίδι του στην Τζαμάικα ο Snoop Dogg ένιωσε πως πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο της reggae και υποστηρίζει μάλιστα πως πλέον νιώθει έναν στενό “δεσμό” με τον θρυλικό Bob Marley. Όπως τονίζει ο ίδιος ο σταρ: “Θέλω πλέον να μιλάω μέσα από τα τραγούδια μου για θετικά πράγματα όπως η αγάπη, η ειρήνη και η ενότητα κάτι που δεν μπορούσα να κάνω μέσα από το hip-hop. Η reggae είναι η κατάλληλη μουσική γι’αυτό το σκοπό. Παλαιότερα μιλούσα για προσωπικά βιώματα που προέρχονταν μέσα από την καρδιά μου, πλέον θέλω οι στίχοι μου να κάνουν τη διαφορά.”

Όπως υποστήριξε πάντως ο Snoop Dogg δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει οριστικά τη ραπ μουσική: “Ασχολούμαι με τη ραπ από το 1978, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα ποτέ να τη σταματήσω εντελώς. Απλώς αυτή την εποχή κάνω αυτό που αισθάνομαι καλύτερο. Θεωρώ όμως ότι υπάρχουν στοιχεία της reggae στη ραπ και της ραπ στη reggae.

Θυμίζουμε πως σύντομα αναμένεται η κυκλοφορία του reggae δίσκου του Snoop Lion, όπως θα πρέπει να τον αποκαλούμε πλέον, με τίτλο “Reincarnated” το οποίο θα συνοδευτεί και από μια ομότιτλη ταινία-ντοκιμαντέρ στην οποία ο καλλιτέχνης θα περιγράφει τη διαδικασία αυτής της “μετενσάρκωσης”.

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *