Ο Πάνος Μουζουράκης Opening act στη συναυλία των Roxette

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Οι Roxette στην Ελλάδα!
Παρασκευή 27 Μαΐου 2011, TerraVibe Park
Opening act
Πάνος Μουζουράκης

ROXETTE
&
ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
συναντιούνται στην σκηνή του TerraVibe Park.
Η σύγχρονη pop μουσική στα καλύτερά της!

Ο Πάνος Μουζουράκης με την ενέργεια, το πάθος, το ρυθμό,…την τρέλα του και πάνω από όλα με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία θα ξεκινήσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το ξέφρενο party της Παρασκευής 27 Μαΐου.

Ο Πάνος Μουζουράκης με το πολύπλευρο ταλέντο του και τη δυναμική του προσωπικότητα έχει κατακτήσει τα stages στην Ελλάδα. Είναι αδύνατο να αντισταθείς στο αστείρευτο humor, στο κέφι, στη χαρά και στην αισιοδοξία της παρουσίας του πάνω στη σκηνή. Με αποσκευές τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας, τραγούδια δημιουργών της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής που αγαπά, αλλά-κυρίως- με τις εντελώς απρόσμενες διασκευές του των τραγουδιών που τον έχουν επηρεάσει καταλυτικά, θα καταφέρει να μας στροβιλίσει με χιούμορ, δυναμισμό και ειλικρίνεια, πριν ανέβουν στη σκηνή οι Roxette!

Την 1η Μαρτίου 2011 οι Roxette, μία από τις πιο επιτυχημένες “μηχανές παραγωγής hit” στον κόσμο, ξεκίνησαν την παγκόσμια περιοδεία τους. Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2011 θα βρίσκονται στο TerraVibe Park, και το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει, για πρώτη φορά, ζωντανά.

Με τα τραγούδια – ορόσημο όπως τα “Listen To Your Heart” και “It Must Have Been Love“, αλλά και τα “The Look“, “Joyride“, “How Do You Do!“, “Dangerous“, “Fading Like A Flower” και “Dressed For Success” που έγιναν τρομερές επιτυχίες, οι Roxette έχουν πουλήσει συνολικά πάνω από 75 εκατομμύρια albums. “Charm School” ονομάζεται το ολοκαίνουργιο album που κυκλοφόρησαν το Φεβρουάριο του 2011 και “She’s got nothing on (but the radio)” είναι το sin gle που ακούγεται στα ραδιόφωνα όλου του κόσμου.

Ο τραγουδιστής, κιθαρίστας και συνθέτης των Roxette, Per Gessle σχολιάζει… “Εάν με ρωτούσατε πριν δυο χρόνια, αν θα γινόταν ποτέ ξανά μία νέα περιοδεία των, θα είχα πάρα πολύ γρήγορα απαντήσει “Όχι”. Γνωρίζοντας τι πέρασε η Marie (Fredriksson, βασική τραγουδίστρια του συγκροτήματος) καθώς ανάρρωνε από τη σοβαρή ασθένεια που είχε, αυτό δεν είναι μόνο απίστευτο, μου φαίνεται σχεδόν μαγικό. Θα είναι υπέροχο να συναντήσουμε όλο το κοινό μας στον Πλανήτη Γη ξανά”.

Λαχταρούσα και ήλπιζα για αυτήν την περιοδεία από το 2002. Με κάνει απίστευτα χαρούμενη το γεγονός ότι θα συναντήσουμε ξανά τους fans μας σε ολόκληρο τον κόσμο,” λέει η Marie.

Οι καρδιές μας θα χτυπήσουν πιο δυνατά την Παρασκευή 27 Μαΐου στο ΤerraVibe Park.
Πάνος Μουζουράκης & Roxette έρχονται για να μας απογειώσουν!

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 40 ευρώ
Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα είναι 45 ευρώ
Η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι 60 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
TICKET HOUSE
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη
Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264 880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *