Λέτε να εγκαταλείψει ο Σάκης το τραγούδι;

Μετά την πρεμιέρα της ταινίας ‘Duress‘ (‘Στα άκρα‘) στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, ο Σάκης Ρουβάς μέσα από τις πολλές συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει, δείχνει έτοιμος να ασχοληθεί σοβαρά με την υποκριτική αλλά και να “τσαλακώσει” την εικόνα που είχε μέχρι σήμερα: αυτή του μεγαλύτερου και πιο λαμπερού σταρ της Ελλάδας.

Σχετικά με εάν σκοπεύει να ασχοληθεί αποκλειστικά με την καριέρα του ως ηθοποιός, είπε… διπλωματικά στον γνωστό κριτικό κινηματογράφου Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο: “Έχω την ανάγκη να ανακαλύψω τις δικές μου ικανότητες και τα όρια μου. Όλη αυτή η διαδικασία στην οποία βρίσκομαι είναι προσωπική αναζήτηση, στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά“.

Στο μεταξύ, η επόμενη ταινία του Σάκη βρίσκεται ήδη στα σκαριά, ενώ για νέο δίσκο ούτε λόγος προς το παρόν!

Ο επίσης κριτικός κινηματογράφου Γιάννης Ζουμπουλάκης, που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη έγραψε σχετικά στο ΒΗΜΑ της Τρίτης, ότι ο ποπ σταρ υποδυόμενος τον κακό στη δεύτερη ταινία του ‘Στα άκρα‘, παρουσίασε μία “άλλη, αξιοπρόσεκτη, όψη του ταλέντου του” και περιέγραψε εντυπωσιασμένος το πώς ο Σάκης, τη βραδιά της πρεμιέρας, κατάφερε να είναι άψογος τόσο απέναντι στις εκστασιασμένες θαυμάστριές του που τον περικύκλωσαν και προσπαθούσαν να τον αγγίξουν, αλλά και απέναντι στον πολιτικό και κινηματογραφικό περίγυρο του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Θαυμάζουμε το πάθος του για την υποκριτική και ανυπομονούμε να δούμε την ταινία στις 3 Δεκεμβρίου, αλλά κατά βάθος ανησυχούμε μήπως αποφασίσει να εγκαταλείψει το τραγούδι!

Λέτε το ‘Duress’ να αποτελέσει την οριστική στροφή της καριέρας του Σάκη προς την ηθοποιία;

Φωτό: EUROKINISSI (Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *