Κωστής Μαραβέγιας: από το Βερολίνο στο Ίντερνετ

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010 έγινε η έναρξη του Prix Europa, του ετήσιου Διεθνούς Φεστιβάλ Τηλεόρασης, Ραδιοφώνου και Νέων Τεχνολογιών στο Βερολίνο. Εκεί ο Κωστής Μαραβέγιας έδωσε μια μεγάλη συναυλία, μπροστά σε 900 θεατές στο Ραδιομέγαρο Μουσικής του Βερολίνου καθώς και σε εκατομμύρια άλλων ακροατών, αφού η συναυλία μεταδόθηκε ζωντανά από το Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB), τον κρατικό ραδιοσταθμό της πρωτεύουσας της Γερμανίας, από ραδιοφωνικούς σταθμούς σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες-μία εκ των οποίων ήταν η Ελλάδα και ο ραδιοφωνικός σταθμός KOSMOS 93.6 – αλλά και μέσα από το διαδίκτυο. Αξίζει να σημειωθεί πως η συναυλία ηχογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει δισκογραφικά.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας αυτής ο Κωστής Μαραβέγιας παρουσίασε το ολοκαίνουριο τραγούδι του “RUE MADAME“.

Αυτό είναι και το τραγούδι που το Dailymotion Ελλάδας του ζήτησε , προκειμένου να οργανώσει τον πρώτο παγκόσμιο διαγωνισμό σκηνοθεσιας video clip, με πρωταγωνιστή Έλληνα καλλιτέχνη στο Internet. Ήδη ο διαγωνισμός φιλοξενείται στην κεντρική σελίδα του Dailymotion σε χώρες όπως η Γερμανία, Αγγλία, η Αυστραλία, το Μαρόκο, η Γαλλία, η Πολωνία και ο Καναδάς.

Ο Κωστής Μαραβέγιας διαθέτει το τραγούδι “RUE MADAME” στο Dailymotion. Oι χρηστές του μπορούν να το κατεβάσουν από την προσωπική σελίδα του Μαραβέγια καθώς και αποσπάσματα από προσωπικά πλάνα του, ώστε να δημιουργήσουν τα δικά τους video clip. Θα υπάρξουν δύο νικητές – σκηνοθέτες με δύο αντίστοιχα video clip. Το πρώτο clip θα αναδειχθεί βάση των ψήφων που θα συγκεντρώσει στην κοινότητα του Dailymotion και το δεύτερο από τον ίδιο τον Μαραβέγια, που θα το επιλέξει ως επίσημο video clip του “RUE MADAME”!

GET CONNECTED!
www.maraveyas.net
www.myspace.com/maraveyas
www.dailymotion.com/maraveyas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *