Θα τραγουδήσει τελικά στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ η Jennifer Lopez;

Η Jennifer Lopez ερμήνευσε μαζί με τον Pitbull και τη Βραζιλιάνα ποπ σταρ Cláudia Leitte το επίσημο τραγούδι του φετινού Μουντιάλ, «We Are One (Ole Ola)» και όλοι φυσικά περίμεναν την εμφάνιση της στην αυριανή τελετή έναρξης, πριν από τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στην οικοδέσποινα Βραζιλία και την Κροατία.

Οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις της Λατινοαμερικάνας ντίβας, οι οποίες δεν έγιναν δεκτές από τους διοργανωτές την οδήγησαν στην απόφαση να μη δώσει το «παρών» στην εκδήλωση, γεγονός που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων παγκοσμίως. Οι αντιδράσεις αυτές (οι οποίες δεν συνοδεύονταν και με τα πιο ευγενικά σχόλια προς το πρόσωπό της) έφτασαν στα αυτιά της J Lo, η οποία όπως φαίνεται άρχισε να το σκέφτεται ξανά και όλα δείχνουν πως τελικά δέχτηκε να τραγουδήσει στην τελετή.

Μάλιστα, το γεγονός πως αύριο είναι και η επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ, «Α.Κ.Α.» και μια ζωντανή εμφάνιση της στο πιο δημοφιλές αθλητικό γεγονός του πλανήτη με κοινό εκατομμυρίων θα αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση, σίγουρα έπαιξε το ρόλο του.

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτο αλλά αληθινό! Η Charlize Theron απαντάει στο φλερτ του Γιώργου Λιάγκα

Ακούστε το τραγούδι που έγραψε ο Παντελής Παντελίδης στον Γιάννη Πλούταρχο!

Η εξομολόγηση της Άννας Βίσση: «Βίωσα πάρα πολύ τον ρατσισμό…»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *