Η Rihanna μιλάει για τον Chris Brown

Η τραγουδίστρια προκάλεσε μεικτά σχόλια, όταν πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Brown στο remix του single της “Birthday Cake“, και αυτό γιατί κανείς δεν έχει ξεχάσει τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς Grammy το 2009. Τότε ήταν που ο Chris Brown επιτέθηκε στην Riri και καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια επιτήρησης και έξι μήνες κοινωνικής εργασίας. Μάλιστα το δικαστήριο των ΗΠΑ πριν λίγο καιρό απέρριψε να τερματίσει τη θητεία δοκιμασίας του όταν εκείνος τους το ζήτησε.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα όπου η Rihanna κλήθηκε να υπερασπιστεί την συνεργασία της με τον πρώην φίλο της Chris Brown σε συνέντευξή της με το δημοφιλή ραδιοφωνικό παραγωγό Ryan Searcrest.

Όταν ο Searcrest την ρώτησε πώς της ήρθε η ιδέα να συνεργαστεί με τον Chris Brown μετά από όσα έχουν συμβεί εκείνη απάντησε.

“Ήρθα σε επικοινωνία μαζί του για να κάνουμε το “Birthday Cake” γιατί είναι το μοναδικό άτομο που θα έβγαζε νόημα να το κάνει. Σκέφτηκα τους rappers και ήξερα τι ζητούσα γιατί το έχω κάνει πολλές φορές. Ο πιο hot R&B καλλιτέχνης αυτή την στιγμή είναι ο Chris Brown. Γι’ αυτό τον ήθελα μαζί μου. Σαν μουσικός, ανεξάρτητα με το τι συνέβαινε μεταξύ μας.”

Εντάξει Rihanna…ό,τι πεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *