Η NIKE ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ NIKE+ GPS ΣΕ ΟΚΤΩ ΝΕΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Η NIKE ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ NIKE+ GPS ΣΕ ΟΚΤΩ ΝΕΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Η Νο. 1 Εφαρμογή Υγείας & Καλής Φυσικής Κατάστασης στο iPhone για Δρομείς, η οποία Παρέχει με Μοναδικό Τρόπο Κίνητρα και Ενθάρρυνση, Καταγράφει και Παρακολουθεί τις Διαδρομές και Εξασφαλίζει τη Σύνδεση με την Κοινότητα Δρομέων Nike+ που Διαθέτει 3 Εκατομμύρια Μέλη

BEAVERTON, Oregon (19 Δεκεμβρίου 2010) ? H Nike παρουσιάζει τη δημοφιλή εφαρμογή για δρομείς Nike+ GPS σε 8 νέες γλώσσες, στο App Store ξεκινώντας την 21η Δεκεμβρίου, 2010. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί χρησιμοποιώντας είτε την τεχνολογία GPS είτε την τεχνολογία μέτρησης επιτάχυνσης, αποτελώντας έτσι ένα ακριβές και διασκεδαστικό εργαλείο που παρέχει κίνητρα και ενθάρρυνση στους δρομείς.

Η Αγγλική έκδοση της εφαρμογής Nike+ GPS είναι η κορυφαία εφαρμογή για την Υγεία και τη Διατήρηση Καλής Φυσικής Κατάστασης στο App Store. Οι νέες γλώσσες στις οποίες θα κυκλοφορήσει η εφαρμογή περιλαμβάνουν: Γαλλικά, Κινεζικά (Απλά / Παραδοσιακά), Γερμανικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Πορτογαλικά (μόνο στην οθόνη) και Ισπανικά.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους δρομείς να χρησιμοποιούν τη συσκευή iPhone για να καταγράφουν οπτικά (σε χάρτη) κάθε διαδρομή τους, παρακολουθώντας παράλληλα την ταχύτητα, την απόσταση, το χρόνο και τις θερμίδες που καίνε, αλλά και για να λαμβάνουν συνεχώς μηνύματα ενθάρρυνσης και άμεσες ανταποκρίσεις κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος κάθε διαδρομής τους, από αθλητές όπως οι Paula Radcliffe και ο Lance Armstrong και από την κωμική ηθοποιό Tracy Morgan. Η εφαρμογή φέρνει επίσης σε επαφή δρομείς από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου μέσω του www.nikeplus.com, της μεγαλύτερης κοινότητας δρομέων στον κόσμο, με πάνω από 3 εκατομμύρια μέλη.

“Μας συναρπάζει το γεγονός της παρουσίασης μιας πραγματικής “Εφαρμογής για Δρομείς” για το iPhone που συνδυάζει τη δυναμικότητα και τις δυνατότητες επικοινωνίας του Nike+ με τη φιλική προς τον χρήστη λειτουργικότητα των τεχνολογιών GPS” είπε ο Stefan Olander, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Ψηφιακών Αθλητικών Προϊόντων της Nike. “Θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις ψηφιακές επιλογές που παρέχουμε στους δρομείς ώστε η εμπειρία τους από το τρέξιμο να είναι πάντοτε μοναδική και εμπνευσμένη.”

Η εφαρμογή Nike+ GPS για το iPhone επιτρέπει στους δρομείς να:

Τρέχουν Οπουδήποτε: Από τους εσωτερικούς έως τους εξωτερικούς χώρους, από το μονοπάτι έως τον διάδρομο προπόνησης. Ακόμα κι αν το σήμα του GPS δεν είναι διαθέσιμο, επιτρέπει στον χρήστη να συνεχίσει να καταγράφει την ταχύτητα, την απόσταση, τον χρόνο του και τις θερμίδες που καίει.

Καταγράφουν τις Διαδρομές τους: Η τεχνολογία GPS επιτρέπει στους δρομείς να καταγράφουν και να παρακολουθούν όλες τις διαδρομές τους. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει επίσης μια ανάλυση των ταχυτήτων και των αποστάσεων στα διάφορα σημεία μιας διαδρομής. Οι δρομείς μπορούν επίσης να βλέπουν που βρίσκονται με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης.

Αναμετρούνται με τον Εαυτό τους: Η λειτουργία “Challenge Me” επιτρέπει στους δρομείς να αναμετρούνται με τον εαυτό τους ώστε να καλύπτουν μεγαλύτερες αποστάσεις, να τρέχουν γρηγορότερα ή για περισσότερο χρόνο απ’ ότι σε μια προηγούμενη, ήδη καταγεγραμμένη διαδρομή. Η εφαρμογή καταγράφει επίσης στοιχεία στο ιστορικό ώστε να μπορείτε να προσαρμόζετε τις αναμετρήσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Παραμένουν Διαρκώς Συνδεδεμένοι: Οι δρομείς μπορούν να συνδέονται ασύρματα με το www.nikeplus.com μετά από κάθε διαδρομή για να αποθηκεύσουν τα αντίστοιχα δεδομένα και να τα κοινοποιήσουν στους φίλους τους μέσω του ίδιου του site, του Twitter ή του Facebook. Επιπλέον, μπορούν να βλέπουν την πρόοδο που έχουν κάνει όσον αφορά την επίτευξη των στόχων τους, να συμμετέχουν σε αναμετρήσεις τρεξίματος και να πραγματοποιούν λήψη (download) προγραμμάτων προπόνησης.

Λαμβάνουν Μηνύματα Ενθάρρυνσης και Παροχής Κινήτρων: Οι δρομείς λαμβάνουν μηνύματα ενθάρρυνσης και παροχής κινήτρων από κορυφαίους αθλητές και διασημότητες κάθε φορά που επιτυγχάνουν συγκεκριμένους στόχους που έχουν θέσει για τον εαυτό τους, κάθε φορά που νικούν σε αναμετρήσεις και κάθε φορά που σημειώνουν προσωπικό ρεκόρ. Οι δρομείς μπορούν επίσης να λαμβάνουν μηνύματα ανταπόκρισης καθώς τρέχουν, με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης.

Η εφαρμογή Nike+ GPS διατίθεται για τις συσκευές iPhone και iPod touch από το App Store (www.itunes.com/appstore) στην τιμή των 1,99 Δολ. ΗΠΑ. Η εφαρμογή Nike+ GPS είναι συμβατή με τις συσκευές iPhone και iPod touch.

Βοηθήματα σε μορφή video για τη χρήση της εφαρμογής Nike+ GPS υπάρχουν στις διευθύνσεις:

Από την πρώτη παρουσίαση του Nike+ σε συνεργασία με την Apple το 2006, έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα διάφορες συσκευές και εφαρμογές συμβατές με την τεχνολογία Nike+ που βοηθούν τους δρομείς να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, όπως το Nike+ iPod SportKit για το iPod nano και το iPod touch για τους δρομείς που απολαμβάνουν να προπονούνται ακούγοντας μουσική, το Nike+ SportBand για τους δρομείς που προτιμούν να τρέχουν χωρίς να ακούν μουσική, η Συσκευή Παρακολούθησης Καρδιακών Παλμών Nike+ και σήμερα πλέον η νέα εφαρμογή Nike+ GPS για το iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *