Η Μίνα Ορφανού στην Eurovision ; Τι λέει για την Conchita;

Γιατί η Τουρκία δεν συμμετέχει στη Eurovision

Προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και σίγουρα η παρουσία της, σίγουρα δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Είτε με τον καλό, είτε με τον άσχημο τρόπο. Ο λόγος για την Conchita Wurst, η οποία κέρδισε την Eurovision και ετοιμάζεται για συναυλίες σε όλη την Ευρώπη, ενώ θα έρθει, μάλλον, και στην Ελλάδα.

Η νίκη της μάλιστα αυτοί έκανε πολλούς να υποστηρίζουν πως η πιο εκπρόσωπος της χώρας μας στον επόμενο διαγωνισμό θα μπορούσε να είναι η Μίνα Ορφανού. Η ίδια έχει πολύ ωραία φωνή και έχει ερμηνεύσει μάλιστα το electro κομμάτι «Opera», σε μουσική και στίχους Ανδρέα Λάμπρου.

 

mina orfanou

Τι λέει όμως ή Μίνα Ορφανού στην Espresso; «Δεν θα είχα πρόβλημα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, αν και θα έπαιρνα μεγάλο ρίσκο. Αν κερδίσω θα με αποθεώσουν και αυτό θα δημιουργήσει… θέματα, αν χάσω θα ρίξουν την ευθύνη στην ιδιαιτερότητά μου.Η Conchita στην ουσία είναι ένας… ροκάς που έβαλε μάσκαρα και φουστάνι. Εκεί είναι όλη η ουσία, στο φόρεμα. Αν δείτε, υπάρχουν άνδρες με μακρύ μαλλί και μούσι, οι οποίοι βγάζουν τα φρύδια τους, χωρίς απαραίτητα να είναι gay. Άρα, μια μάνα πώς θα το εξηγήσει αυτό στο παιδί της, όταν πρόκειται για ένα καθαρό αρσενικό;».

Αν τελικά πάντως το κάνει, θα είναι: «Για την Ελλάδα και μάλιστα με electro opera κομμάτι. Πάνω απ όλα όμως θα είμαι η Μίνα, δεν θα μεταμφιεστώ σε κάτι άλλο».

Διαβάστε ακόμα:

Ρεζίλι έγινε ο 50 Cent σε αγώνα μπέιζμπολ! – Δείτε το ξεκαρδιστικό video

Σάκης Ρουβάς: Δείτε τον Έλληνα star στα World Music Awards!

Απίστευτο! Δείτε για ποιό λόγο δίνει η APPLE 3 δισ. δολλάρια στον Dr. Dre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *