Ελένη Φουρέιρα: «Έχω βιώσει τον ρατσισμό, αλλά δεν έχω υπάρξει ρατσίστρια»

H Ελένη Φουρέιρα έχει αποδείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό όσων την χρειάζονται για να περάσουν κάποιο μήνυμα. Το ίδιο έκανε και με το Athens Gay Pride, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και τραγούδησε για όλους όσους βρίσκονταν εκεί. Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Πρωινό για την διαφορετικότητα που έχει βιώσει, επισημαίνοντας :

«Έχω ζήσει τον ρατσισμό εγώ η ίδια. Δεν έχω υπάρξει επειδή το έχω βιώσει. Οι άνθρωποι χωρίς να το θέλουν, επειδή έχουν μεγαλώσει έτσι, είναι ρατσιστές. Είναι μεγάλο λάθος αυτό. Δεν έχει σημασία από πού είσαι και τι είσαι, σημασία έχει να είσαι ξεχωριστός».

Σε ό,τι αφορά στον πρώτο αγώνα της Εθνικής μας με την Κολομβία στο Μουντιάλ, μιας και ο αγαπημένος της, Γιώργος Σαμαράς αγωνιζόταν. «Είδα το Μουντιάλ, δεν πειράζει που χάσαμε. Εξάλλου, η άλλη ομάδα ήταν φαβορί. Πάλεψαν πολύ οι δικοί μας, όλοι έκαναν την προσπάθειά τους. Δεν έχω προλάβει να του στείλω μήνυμα, γιατί ήρθα στο pride κατευθείαν».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Πηγή βίντεο Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

 

One thought on “Ελένη Φουρέιρα: «Έχω βιώσει τον ρατσισμό, αλλά δεν έχω υπάρξει ρατσίστρια»

  1. Tame The Moon☾ says:

    Denying your true origin is the worst racism of them all. You are denying your blood so you are not just a racist, you are a traitor as well

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *