Γιουχαΐσματα για τη Lady Gaga στο V Festival!

Τα 15 λεπτά αναμονής ήταν πολλά για τους χιλιάδες θεατές του V Festival που περίμεναν να δουν ζωντανά την Lady Gaga, το Σάββατο 22 Αυγούστου!

Η γνωστή για την εκκεντρικότητα και προκλητική συμπεριφορά της, Lady Gaga, όταν επιτέλους εμφανίστηκε στη σκηνή, μέσα σε καπνούς και ατμοσφαιρικά εφφέ, ξεκίνησε το set της με το ‘Paparazzi’ και αναφώνησε ‘Αγγλία!’ προκαλώντας τον ενθουσιασμό του κοινού που μέχρι τότε την αποδοκίμαζε!

Το show αποζημίωσε το ανυπόμονο κοινό αφού η Lady Gaga εμφανίστηκε και με νυφικό, και με καυτά κόκκινα εσώρουχα, αλλά και με διαμάντια από την κορυφή μέχρι τα νύχια: ‘Ο λόγος που ζω είναι οι fans μου! Κι εσείς είστε οι πιο cool fans του πλανήτη!’ φώναξε στο κοινό και ανέβηκε σε ένα ασημένιο πιάνο για να συνεχίσει το live της!

Η Lady GaGa για το τέλος είχε φυλλάξει μία εκτέλεση του ‘Poker Face’ με πιάνο, αλλά άφησε το τραγούδι στη μέση, είπε ‘συγνώμη, πρέπει να φύγω, σας αγαπώ!’ και έφυγε, προκαλώντας για άλλη μια φορά γιουχαΐσματα και αποδοκιμαστικά σχόλια!

Το setlist της Lady GaGa στο V Festival ήταν το εξής: ‘Paparazzi‘, ‘The Fame‘, ‘Beautiful, Dirty, Rich‘, ‘Interlude‘, ‘I Love England‘, ‘Boys Boys Boys‘, ‘Just Dance‘, ‘Interlude‘, ‘Poker Face‘.

Εσείς; Κρίνετε υπερβολική την αντίδραση του κοινού;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *