Ακούστε την vocal version του «Utopia» των Bang La Decks!

Το πολύ-επιτυχημένο duo παραγωγών, οι Bang La Decks, μας παρουσιάζουν την vocal version του μεγάλου hit τους “Utopia”. Το track κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο από την Ultra Music, η οποία το ανέβασε λίγες ώρες πριν στο κανάλι της στο YouTube και την Sony Music.

Το “Utopia” γνώρισε τεράστια επιτυχία την περασμένη χρονιά στη χώρα μας φτάνοντας στο #1 του iTunes chart, στο #1 του iTunes Dance Chart, στο #1 του Shazam Chart για 8 συνεχόμενες εβδομάδες και στο Top10 του επίσημου airplay chart. To promo video του single έχει ξεπεράσει τα 7,5 εκατομμύρια views στο YouTube.

Η επιτυχία συνεχίστηκε και στο εξωτερικό φτάνοντας στο #1 του Shazam chart της Σερβίας, στο #2 της Ρωσσίας και ήταν σε rotation στο νούμερο ένα ραδιοφωνικό network της Γαλλίας, τον NRJ France. Το track που έχει tribal και afrobeat επιρροές ήταν must στο DJ set κορυφαίων DJs του κόσμου, όπως Avicii, Afrojack, R3hab, Chuckie και άλλων.

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα το “Utopia” επανακυκλοφορεί, αυτή τη φορά με τα φωνητικά της Dominique Young Unique. Η πρωτο-εμφανιζόμενη Αμερικανίδα έχει στο ενεργητικό της ήδη ένα Top5 single στην Μεγάλη Βρετανία, έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τον μουσικό τύπο όπως NME και Pitchfork καθώς επίσης την παρομοιάζουν με την Lil Kim και την Nicki Minaj.

Μετά από δύο πολύ επιτυχημένα singles, οι Bang La Decks βρίσκονται στο studio τελειώνοντας το ολοκαίνουργιο track, το οποίο αναμένεται να ακούσουμε σε λίγες εβδομάδες.

Ακούστε το:

Διαβάστε ακόμα:

Jumping Fish Studio από την COSMOTE αυτή την Παρασκευή: Muchatrela & special guests οι Duoyu!

BINTEO: Δείτε τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδάει με την Gloria Gaynor!

Χώρισε η Jennifer Lopez! Δείτε την τρανσέξουαλ με την οποία την απάτησε o Casper!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *