Ένα τραγούδι για την Αϊτή

Το 1985 ο Lionel Richie και ο Michael Jackson έγραψαν ένα τραγούδι που έμεινε χαραγμένο στη μνήμη του κόσμου σε ολόκληρο τον πλανήτη για το μήνυμα αγάπης που έστελνε!

Το “We are the World” είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις σημαντικότερες δημιουργίες της σύγχρονης δισκογραφίας και για αυτό αποφασίστηκε να ξαναηχογραφηθεί με νέους καλλιτέχνες που θα ενώσουν τις φωνές τους για το κοινό καλό!

Τα χρήματα των πωλήσεων του κομματιού, θα διατεθούν για τη στήριξη των θυμάτων του σεισμού στην Αϊτή και οι καλλιτέχνες που προτάθηκαν δηλώνουν ενθουσιασμένοι για αυτή την κίνηση!

Pink, Natalie Cole, Kanye West, Jennifer Hudson, Celine Dion και Brian Wilson έχουν ήδη ηχογραφήσει το δικό τους κομμάτι για το τραγούδι, ενώ η σειρά φαίνεται ατέλειωτη μια και στο τραγούδι συμμετέχουν ογδόντα καλλιτέχνες!

Η Barbra Streisand αναμένεται να ηχογραφήσει σύντομα το δικό της κομμάτι στο τραγούδι, το οποίο θα είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο που είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν, ενώ η Beyonce, η Taylor Swift και η Janet Jackson ανέβαλαν για την επόμενη εβδομάδα τις ερμηνείες τους λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!

Snoop Dogg, LL Cool J, Wyclef Jean και will.i.am, θα είναι οι εκπρόσωποι της Rap μουσικής στο κομμάτι, ενώ οι Lionel Richie, Stevie Wonder, Bruce Springsteen και Cyndi Lauper θα είναι μερικοί από τους παλαιότερους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν.

Τη σκηνοθεσία για το video του κομματιού ανέλαβε ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης Paul Haggis, ο οποίος αποφάσισε να δώσει μια πιο ρεαλιστική εικόνα των καλλιτεχνών χρησιμοποιώντας κάμερες 3D και φυσικά θα υπάρχουν πολλές εναλλασσόμενες φωτογραφίες από τους καλλιτέχνες που ερμηνεύσουν το κομμάτι σήμερα, με εκείνους που είχαν τραγουδήσει το 1985!

Κάπως έτσι οι καλλιτέχνες εγκαταλείπουν τους εγωισμούς και τις κόντρες για πρωτιά και ενώνουν δυνάμεις για το κοινό κάλο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *