Έναρξη εγγραφών στο N’JOY UNI-League 12!

Το N’JOY UNI-League ξανά στις επάλξεις! Το 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών ξεκινά επίσημα τις εγγραφές του και το MAD αποτελεί βασικό χορηγό επικοινωνίας για 5η συνεχόμενη σεζόν!

Ας αρχίσουμε από τα εξαιρετικά νέα..: Επειδή η οικονομική κρίση είναι γεγονός οι διοργανωτές φρόντισαν να ελαφρύνουν το πορτοφόλι των συμμετεχόντων με τον καλύτερο τρόπο. Τι καλύτερο λοιπόν από γενναίες μειώσεις στις τιμές εγγραφής που αγγίζουν το 50% με τη φανέλα της ομάδας να εξακολουθεί να περιλαμβάνεται σαν δώρο!

Παίχτες, γραμμετείες, διαιτητές , διοργανωτές και συνεργαζόμενες εταιρίες μόλις γέμισαν με πετρέλαιο τις μηχανές τoυς και είναι έτοιμοι για την πρόκληση του 2012-13! Σε 10 πόλεις της Ελλάδας ξεκινούν επισήμως οι εγγραφές και θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Ως τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να οργανώσετε τη φετινή σας ομάδα, να τη δηλώσετε, να επιλέξετε την εγκατάσταση και τις ώρες που θέλετε να αγωνίζεστε (1 φορά τη βδομάδα) και φύγαμε για πρεμιέρα!

Το N’JOY UNI-League φέτος θα διεξαχθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Λαμία, Χανιά και Ιωάννινα και φυσικά στην Κύπρο (Λευκωσία και Λεμεσό)…

Μπορείτε τηλεφωνικά (6936030100, 2109515730) αλλά και μέσω e-mail (online στο σχετικό link http://www.unileague.gr/Aitisi.asp?ITMID=8) να δηλώνετε συμμετοχή και να κρατάτε έτσι σειρά προτεραιότητας! Μη διστάσετε βεβαίως να τηλεφωνήσετε για να μάθετε οποιαδήποτε πληροφορία ή να στείλετε σχετικό e-mail! Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τους νέους Όρους Συμμετοχής στο σχετικό link και όλες τις μετατροπές σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το N’JOY UNI-League αποτελεί το επίσημο εθνικό Πρωτάθλημα της χώρας. Αυτό σημαίνει ότι σημμετέχει στην EMF (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball) και ότι η Πρωταθλήτρια Ομάδα μετατρέπεται σε Εθνική Ομάδα Minifootball για ένα χρόνο και εκπροσωπεί τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις αλλά και στην επικοινωνία μας προς τα έξω. Το ερχόμενο φθινόπωρο θα ταξιδέψει για παράδειγμα για το miniEURO 2013 όπως έγινε φέτος στο miniEURO 2012 στη Μολδαβία. Πρόκειται για την ανώτατη διάκριση και για μία αξέχαστη εμπειρία ζωής…H διοργάνωση καλύπτει για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball την διαμονή για 4 βράδια σε 4άστερο ξενοδοχείο και 3 γεύματα κάθε μέρα. Η ομάδα απλά συμμετέχει με τα μεταφορικά της.

Σε όλες τις πόλεις το άθλημα είναι 5×5 και η Τελική Πανελλήνια Φάση θα είναι μόνο 5×5. Ωστόσο, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στο Ηράκλειο υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής σε ομίλους 8×8 (στο Lido Soccer), ενώ στη Λαμία κατ΄εξαίρεση όλη η τοπική φάση θα διεξαχθεί σε 6×6.

Και στην Αθήνα αν συγκεντρωθεί κατάλληλος αριθμός ομάδων υπάρχει το ενδεχόμενο για δημιουργία ομίλων 8×8 (θα σημειώνεται εκδήλωση ενδιαφέροντος των ομάδων για 8×8).

Περισσότερες πληροφορίες στο www.unileague.gr! και στο 693 60 30 100

Τα γήπεδα που θα διεξαχθεί η διοργάνωση:

Αθήνα:

1. AFC – πρώην Βαζέχα (Χαλάνδρι)

2. Mini soccer Βασίλη Καραπιάλη (Χαλάνδρι)

3. Bulls Club (Ταύρος)

4. Soccerino (Ρέντη)

5. 5×5 Τροκαντερό (Π. Φάληρο)

6. Sports World (Άγιος Κοσμάς)

7. Dragau (Καισαριανή)

8. Paradise (Μεταμόρφωση)

Θεσσαλονίκη:

5×5 Ιβανοφείου – All Star

Ηράκλειο:

1. Lido Soccer Παπαδόπουλου (8×8)

2. Candia Maris (5×5)

Πάτρα:

1. Rossoneri (πρώην Δαβουρλή)

2. Άτλας (Λεύκα)

3. Αθλητικό Κέντρο Τόφαλος (Μποζαΐτικα)

4. Δίας (Ζαρουχλέικα)

Βόλος:

1. 5×5 Μαγνησιακού

2. Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ.Παρασκευής

Χαλκίδα:

Planet (Ψαχνά)

Ρέθυμνο:

Calcetto (ASA Sports Club)

Λαμία:

Lamia FC (6×6)

Χανιά:

Arena FC

Ιωάννινα:

Παραλίμνιο Αθλητικό Κέντρο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *