Έλληνες τραγουδιστές «στη φάκα» της αστυνομίας για κατοχή 63,5 κιλών χασίς

Ακούμε συχνά -δυστυχώς- τέτοιες ιστορίες και δεν ξαφνιαζόμαστε πλέον. Άλλη μια υπόθεση περί ναρκωτικών και καλλιτεχνικού στερεώματος ήρθε στην επιφάνεια, αφού στη φάκα της αστυνομίας πιάστηκαν δύο Έλληνες τραγουδιστές για κατοχή και μεταφορά 63,5 κιλών ναρκωτικών ουσιών. Η 30χρονη και ο 27χρονος, που έχουν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος, βρίσκονταν στην γειτονική χώρα, με αφορμή ένα liveπου έδωσαν σε clubτων Αγίων Σαράντα.

Συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής, στα αλβανικά σύνορα, έπειτα από ένα τυπικό έλεγχο που έγινε από τις αρχές στο αυτοκίνητό τους. Στο πίσω μέρος του Ι.Χ., αλλά και κάτω από τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού βρέθηκαν δεκάδες κουτιά με ουσίες.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, ότι δε γνώριζαν πως στο αυτοκίνητο υπήρχαν τα ναρκωτικά και ότι πρόκειται για ένα λάθος που δε μπορούν να το εξηγήσουν. Ακόμα, επισημαίνουν, ότι δεν είναι χρήστες οι ίδιοι.

Ο θείος και μάνατζερ του τραγουδιστή μίλησε στην εκπομπή ΜΙΛΑ: «Δε μπορώ να καταλάβω καν τι έγινε. Η αδερφή μου βρίσκεται εκεί πέρα και γίνεται συζήτηση για το αυτόφωρο. Από στιγμή σε στιγμή περιμένω να μου πουν αν η απόφαση είναι αθωωτική ή κρίνονται προφυλακιστέοι. Πήγαν στην Αλβανία για να τραγουδήσουν σε ένα club επί τρεις ημέρες. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα, ο τραγουδιστής δίνει στον οδοντίατρο που πάει λίγα-λίγα τα χρήματα.

Δηλαδή δεν γίνεται να κάνουν εμπόριο. Περιμένω να δω τα στοιχεία της δικογραφίας. Έχουμε βάλει δικηγόρο και από Ελλάδα και έχω να πω πως και το Ελληνικό προξενείο εκεί πέρα μας έχει συμπεριφερθεί άψογα και θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια. Τους σταμάτησαν για ένα τυπικό έλεγχο από ό,τι έχω μάθει. Δε γνωρίζω άλλες λεπτομέρειες. Το θέμα είναι, ειλικρινά, δεν έχουν καμία σχέση με τα ναρκωτικά. Έχουν δουλέψει με μεγάλα ονόματα και κανένα από τα μεγάλα ονόματα δεν θα ρίσκαρε να δουλεύει με άτομα που θα είχαν τέτοιες αξίες» και συμπλήρωσε «Το αυτοκίνητο ήρθε στην κατοχή του νεαρού πριν μία εβδομάδα».

Μένει πλέον να αποδειχθεί αν όντως οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες ήταν τόσο άτυχοι ή απλά τόσο αφελείς…

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή βίντεο: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Το΄χασε! H Miley Cyrus καπνίζει…μια ροζ μπανάνα και γλύφεται στον καθρέφτη!

Ακούστε το νέο single των Boys and Noise – “Μαζί σου μπορώ”!

Απίστευτο αλλά αληθινό! Η Charlize Theron απαντάει στο φλερτ του Γιώργου Λιάγκα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *