Έλενα Παπαρίζου – Γύρω από τ’όνειρο: απονομή πλατινιένιου δίσκου

To νέο κατάστημα METROPOLIS powered by MAD, άνοιξε τις πόρτες του στο τρίτο επίπεδο του The Mall Athens και διοργάνωσε ένα αξέχαστο εορταστικό τριήμερο γεμάτο με happenings, live εμφανίσεις από αγαπημένους guests καλλιτέχνες και διαγωνισμούς, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σελίδας στην ιστορία του!

Η βραδιά κορυφώθηκε με την απονομή του πλατινένιου δίσκου της αγαπημένης Ελληνίδας popstar, Έλενας ΠαπαρίζουΓΥΡΩ ΑΠΟ Τ’ ΟΝΕΙΡΟ“, η οποία ανέβηκε στην σκηνή φανερά συγκινημένη και παρέλαβε τον πλατινένιο δίσκο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Sony Music κο. Δημήτρη Γιαρμενίτη, προσθέτοντας άλλη μια τεράστια επιτυχία στη δυναμική της πορεία.

Το άλμπουμ της Έλενας Παπαρίζου ξεπέρασε συνολικά τις 150.000 πωλήσεις στα δισκοπωλεία και μέσω της κυκλοφορίας του από την εφημερίδα Real News.

Η Έλενα ευχαρίστησε την Sony Music, τους συνεργάτες της, τον παραγωγό της Γιάννη Δόξα & το MAD TV για την διοργάνωση & τόνισε πόσο σημαντικό είναι να δημιουργούνται χώροι σαν το νέο κατάστημα METROPOLIS @ MALL.

Φίλοι, συνεργάτες αλλά και συντελεστές του άλμπουμ ήταν εκεί για να γιορτάσουν αυτή την επιτυχία όπως η Νίκη Παπαθεοχάρη, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, η Βάγια Καλαντζή, ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης και πολλοί ακόμα.

Η απονομή μεταδόθηκε live από MAD Radio 106,2 και από το MAD TV

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την απονομή!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *