Έκτακτο: Εκτός Δέστε τους η Κατερίνα Καινούργιου

Τί γίνεται με αυτήν την εκπομπή; Κάποιος τους έχει ματιάσει…!Μετά τη Μαρία Ηλιάκη τώρα αρρώστησε και η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια σήμερα δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή και ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη ανέφεραν πως την ταλαιπωρεί ένα θέμα και της ευχήθηκαν περαστικά.

Ο παρουσιαστής δήλωσε πως του λείπει πολύ ενώ η Μαρία – κάνοντας χιούμορ – ισχυρίστηκε πως λέει ψέματα και πως στο γραφείο έλεγε άλλα. Παρ’ όλα αυτά το ραντεβού των Δέστε τους ήταν στις 16:00 και με τους 4 αφού τη θέση της Κατερίνας ανέλαβε – για ακόμη μια φορά – ο Παύλος Σταματόπουλος. «Είμαι ο πάγκος του Δέστε τους», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος αφού συχνά πυκνά κάνει… αντικαταστάσεις.

Ο Νίκος Μουτσινάς προέτρεψε τους τηλεθεατές να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στην αρρωστούλα Κατερίνα για να της κρατήσουν συντροφιά. Αντίθετη άποψη είχε η Μαρία Ηλιάκη.

Η ίδια μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα έγραψε στο twitter της: «Σας ευχαριστώ για τα περαστικά σας αγαπημένοι μου! Είμαι αρρωστούλα αλλά πιστεύω πως αύριο θα μαι καλύτερα… Βλέπω #destetous ❤️»

Περαστικά Κατερινάκι!

Διαβάστε ακόμα:

Δεν θα πιστεύετε πόσα ζήτησε η Shakira για μια εμφάνιση στη Μύκονο!

Λιάγκας-Σταμάτη απαντούν στον Λευτέρη Ελευθερίου: “Πολύ ξεφτίλα”

Συγγνώμη για το ρατσιστικό του αστείο ζήτησε ο Justin Bieber!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *