Άγρια διαμάχη Nicki Minaj-Steven Tyler

Σε ακόμη μια κόντρα “μπλέχτηκε” η Nicki Minaj. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της τραγουδίστριας βρέθηκε ο Steven Tyler, με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε.

Ο τραγουδιστής των Aerosmith και εσχάτως κριτής μουσικού διαγωνισμού σχολίασε τη συμπεριφορά της Minaj ως μουσικός κριτής λέγοντας πως “ανάμεσα στους κριτές δεν πρέπει να υπάρχει ένταση. Η Nicki Minaj θα απέρριπτε ακόμα και τον Bob Dylan.”

Η παραπάνω δήλωσε έκανε έξαλλη την Nicki Minaj η οποία ξέσπασε κατά του Tyler μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter. “Steven δεν με έχεις δει να κρίνω ούτε έναν διαγωνιζόμενο ακόμα”, “Δεν σου έχω κάνει κάτι, το σχόλιο σου ήταν ρατσιστικό” και “Οι συνάδελφοι του τον αποκάλεσαν πουλημένο κι αυτός ξεσπάει σε έναν άλλο κριτή” ήταν κάποια από τα πιο ευγενικά πράγματα που έγραψε στον λογαριασμό της η τραγουδίστρια, η οποία θεώρησε το σχόλιο του Tyler ρατσιστικό με αποτέλεσμα να εξοργιστεί και να του απευθύνει ακόμα και βαριές βρισιές.

Σίγουρα δεν θα περίμενε τόσο έντονη αντίδραση εκ μέρους της Minaj ο Steven Tyler και αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια της κόντρας τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *