“What To Expect When You’re Expecting”: η νέα ταινία της JLo

Μπορεί η Jennifer Lopez να ετοιμάζεται για καλοκαιρινή τουρνέ με τον Enrique Iglesias. Μπορεί να κυκλοφορεί και την νέα της σειρά ρούχων μέσα από τα πολυκαταστήματα Kohl’s. Δεν σταματάει όμως εκεί αφού η καθόλου τεμπέλα pop star θα κάνει την εμφάνισή της και στη μεγάλη οθόνη στις 18 Μαΐου με το chick flick “What To Expect When You’re Expecting“, με θέμα τι άλλο; Φυσικά τα μωρά/παιδιά και η δυσκολίες που έρχονται με αυτά.

Έτσι λοιπόν, η Jennifer Lopez πόζαρε μαζί με τις συμπρωταγωνίστριες της Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Cameron Diaz και Brooklyn Decker για το εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού “Redbook” για το τεύχος Ιουνίου 2012. Και ενώ στην συνέντευξη όλες μίλησαν για τις δυσκολίες της μητρότητας και την πίεση που έρχεται μαζί με τα παιδιά η Jennifer Lopez, η μόνη που έχει και παιδιά και μπορεί να μιλήσει από την εμπειρία της αφού είναι μητέρα 2 παιδιών, δήλωσε:

Η ώρα που ηρεμώ είναι όταν θα μπω μέσα στην μπανιέρα μου. Είναι η μοναδική ώρα που έχω με τον εαυτό μου. Συνήθως κρατάει 15 με 20 λεπτά αλλά για εμένα αυτά τα λεπτά είναι σαν επίγειος παράδεισος. Μερικές φορές προσεύχομαι κιόλας. Λέω “Θεέ μου, βοήθησε με να τα βγάλω πέρα και σήμερα”.

Δείτε τις φωτογραφίες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *