Χριστουγεννιάτικο single από τους HURTS

Οι HURTS πρόσφατα ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του “All I Want For Christmas Is New Year’s Day“, ένα τραγούδι για τα Χριστούγεννα. Το τραγούδι αναμένεται να ακουστεί για πρώτη φορά στα ραδιόφωνα στο τέλος Νοεμβρίου ενώ το video που θα γυριστεί αυτό το Σαββατοκύριακο θα προβληθεί στην τηλεόραση την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Το “All I Want For Christmas Is New Year’s Day” θα είναι το τραγούδι της εβδομάδας στο iTunes την εβδομάδα 14-20 Δεκεμβρίου ενώ θα είναι διαθέσιμο για download στις 21 Δεκεμβρίου.

Οι Hurts είχαν μια εκπληκτική χρονιά το 2010 με την κυκλοφορία του debut album τους “Happiness”. Τo BBC τους είχε στην λίστα με τα 10 groups που θα μας απασχολήσουν περισσότερο τη φετινή χρονιά ενώ το πρώτο τους single “Wonderful Life” είναι μια από τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη καθώς παραμένει στο #1 του Airplay της Γερμανίας και της Πολωνίας, στο #2 του Airplay της Ελβετίας και στο Top10 του Airplay της Αυστρίας. Το album είναι το fastest selling debut album από group αυτή τη χρονιά στην Μεγάλη Βρετανία ενώ έφθασε στο #1 του Ελληνικού albums chart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *