Χρήστος Χολίδης: «Σε ορισμένες εκπομπές στήνονται λαϊκά δικαστήρια…»

Την δική του απάντηση έδωσε ο Χρήστος Χολίδης στα σχόλια που έχει κατά καιρούς ακούσει σε ό,τι αφορά στις σχέσεις του. O Γιώργος Λίαγκας σε πρόσφατη συζήτηση του με την πρωινή παρέα του Ant1 αντέδρασε με έντονο τρόπο για την δήλωση του Χρήστου Χολίδη πως “δεν πουλάει τις σχέσεις του”. Ο παρουσιαστής επικαλέσθηκε την περσινή πρεμιέρα του τραγουδιστή στο Όλα Τρέλα, όπου είχε βρεθεί για να κάνει έκπληξη στην τότε σύντροφο του Δούκισσα Νομικού. Ο τραγουδιστής, σε πρόσφατη συνέντευξη του, κλήθηκε να απαντήσει αν ενοχλήθηκε με τα συγκεκριμένα σχόλια.

«Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι σε ορισμένες εκπομπές στήνονται λαϊκά δικαστήρια. Αν δεν μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή, θα βγουν και θα πουν ότι την «έχεις δει». Αν μιλήσεις, θα πουν ότι πουλάς τη σχέση σου. Ας αποφασίσουν επιτέλους τι θέλεις να κάνουμε. Δέχομαι ότι έκανα αρκετά λάθη στην προηγούμενη μου σχέση και ειδικά ως προς τον τρόπο που το διαχειρίστηκα. Αλλά μίλησα ανοιχτά γιατί το ένιωσα και γιατί αισθάνθηκα άνετα με τους δημοσιογράφους που μου έπαιρναν συνέντευξη», αποκάλυψε στο περιοδικό OK και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Στην συνέχεια δεν παρέλειψε να τονίσει: «Από εκεί και πέρα, τι είχα να κερδίσω από αυτό για να ισχυρίζονται κάποιοι ότι πούλησα την σχέση μου; Θα έρθει περισσότερος κόσμος να με δει στα μαγαζιά, ή θα πουλήσω περισσότερα CDs, επειδή είχα σχέση με το Χ κορίτσι; Τι πιστεύουν δηλαδή; Ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο; Ή ότι ο ιδιοκτήτης ενός κέντρου θα σου πει να τραγουδάς στο μαγαζί του επειδή τα έχεις με την βασίλισσα Ελισάβετ; Όσα χρόνια είμαι σε αυτόν τον χώρο κάνω την δουλειά μου με σοβαρότητα και δεν θα βρεθεί ούτε ένας να πει για εμένα ότι έχω μπλεχτεί σε ίντριγκες η κουτσομπολιά. Επαναλαμβάνω ότι ίσως έκανα λάθη, αλλά δεν πούλησα τη σχέση μου. Άνοιξα την καρδιά μου. Δεν έκανα κάτι με πονηριά. Με ενοχλεί να με κρίνουν κατά τέτοιο τρόπο, όταν μάλιστα δεν είμαι μπροστά».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *