Φωτογραφίες από το νέο video Rihanna-Eminem

Διέρρευσαν χθες στο Internet φωτογραφίες από το νέο video του ντουέτου της Rihanna και του EMINEMI Love The Way You Lie” που συμπεριλαμβάνεται στο νέο δίσκο του EMINEM Recovery“, το οποίο παραμένει νούμερο 1 για 4η συνεχή εβδομάδα στο Hot 100 του Billboard.

H Rihanna εμφανίζεται στις φωτογραφίες μπροστά από ένα φλεγόμενο κτίριο με μαύρο σορτσάκι, τοπ, τζάκετ, γάντια και μπότες, ενώ τα μαλλιά της είναι κατακόκκινα και από τον λαιμό της κρέμεται ένας μεγάλος σταυρός.

To concept με τη φωτιά βασίζεται στους στίχους του ρεφραίν που τραγουδάει στο κομμάτι η Rihanna: Just gonna stand there and watch me burn | Well that’s all right because I like the way it hurts | Just gonna stand there and hear me cry | Well that’s all right because I love the way you lie | I love the way you lie

Στις εξαιρετικά καυτές, όπως έχει δημοσιευθεί, σκηνές του νέου video clip θα πρωταγωνιστήσουν, σύμφωνα με το E! News, η Megan Fox και ο πρωταγωνιστής του “Lost” Dominic Monaghan. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Joseph Kahn, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το rapper για τα clip του “We Made You” και του “Without Me“.

Φωτογραφίες: On Location News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *