Φυσική ενέργεια, δράση και snowboard για 4η χρονιά, από τους “The Great Boarders” powered by Frulite OnTheGo!

Η ομάδα των «The Great Boarders» powered by Frulite OnΤheGo προσκαλεί, για 4η συνεχόμενη χρονιά, τους λάτρεις του snowboard να ζήσουν τη μαγεία του συναρπαστικού SNOW JAM, στις 8-9 Μαρτίου 2014, σε ένα από τα καλύτερα snow parks της Ελλάδας, στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.

Το διήμερο snowboard event, θα ξεκινήσει το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, στις 10:00 π.μ., με τα Βoard Challenges, όπου οι αθλητές συναγωνίζονται σε άλματα ισορροπίας, μήκους και ύψους προσφέροντας το πιο απολαυστικό θέαμα! Το SNOW JAM θα κορυφωθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 με το μεγάλο Slopestyle Snowboard διαγωνισμό, όπου οι κορυφαίοι του είδους, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη με τα άλματα και τη δεξιοτεχνία τους! H συμμετοχή στο event είναι ανοιχτή για όλους τους snowboarders ενώ οι τρεις καλύτεροι που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα.

Το «παρών» στο event θα δώσει ο Αντώνης Δαυίδ, ένας από τους καλύτερους snowboarders της ελληνικής σκηνής με μεγάλη επιδεξιότητα και πολλές διακρίσεις, όπου πρόσφατα μπήκε στην ομάδα των riders των «The Great Boarders». Παράλληλα, ο Daniel Petrov, με μεγάλη εμπειρία στα boardsports και στο board service θα προσφέρει δωρεάν waxing για τις σανίδες των snowboarders για να εκτελέσουν με τον καλύτερο τρόπο τις φιγούρες τους και να εντυπωσιάσουν!

Όλοι όσοι βρεθούν στα Καλάβρυτα αυτό το διήμερο, εκτός από στιγμές…δράσης, θα απολαύσουν άφθονο και γεμάτο φυσική ενέργεια Frulite OnTheGo, board test demo από την ομάδα της Microextreme & FIFTY-FIFTY και απίθανα δώρα! Οι extreme freestyle επιδόσεις των αθλητών με smooth slides και great airs, σε συνδυασμό με το δυναμικό DJ set θα δώσουν τον παλμό σε ένα super happening που θα απογειώσει τη διάθεση και θα μείνει αξέχαστο!

TASTE THE ENERGY PEOPLE!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.thegreatboarders.gr
Join us on www.facebook.com/FruliteOnTheGo

Λίγα λόγια για το Frulite On the Go

Tο 2002 «έσκασε» στην Ελλάδα το Frulite OnΤheGo! Το φρουτοποτό που σε γεμίζει ενέργεια μέσα στη διάρκεια της ημέρας, χάρη στο 3ple energy pack από Guarana, Ginseng και Φυσική Καφεΐνη. Και δεν είναι μόνο αυτό…Το Frulite OnΤhe Go έχει και βιταμίνες Β6, Β12 και C, για μία πραγματική έκρηξη ενέργειας! Όσο κι αν πέσεις, με το Frulite OnThe Go μειώνεις την κούραση και είσαι και πάλι power! Με, ανανεωμένη, full δυναμική εμφάνιση και 2 απολαυστικές γεύσεις Πορτοκάλι-Μήλο-Βερίκοκο & Πορτοκάλι-Νεκταρίνι, υπόσχεται ενέργεια στο maximum!

Γνωρίστε τους «The Great Boarders»

Είμαστε οι The Great Boarders, μια μεγάλη κοινότητα ανθρώπων που λατρεύει τα board sports και τον active τρόπο ζωής και υποστηρίζεται από το Frulite OnTheGo! Είμαστε αυτοί που τους αρέσει να ρολάρουν, να slida-ρουν, να πετούν πάνω σε μια σανίδα και να ζουν τη ζωή τους ψάχνοντας πάντα τη δράση μέσα από κάθε ευκαιρία! Το thegreatboarders.gr είναι το website που μας συνδέει ως κοινότητα. Μέσα από αυτό, κάποιος μπορεί να ενημερωθεί για ότι συμβαίνει στον κόσμο των board sports από Ελλάδα και εξωτερικό, να μάθει πως μπορεί να ξεκινήσει να ασχολείται με αυτά, να βρει τα κατάλληλα spots για το κάθε ένα και να επικοινωνήσει με αθλητές και άλλους φίλους των αθλημάτων. Ασχολούμαστε κυρίως με τα αθλήματα του skateboard, windsurf και snowboard αλλά κρυφοκοιτάζουμε και άλλα board sports, όπως sup & surf και γενικά ότι άθλημα έχει σανίδα και τσουλάει στο δρόμο, στο νερό, στο χιόνι…Κάθε χρονιά διοργανώνουμε τρία μεγάλα event για να γιορτάσουμε με φίλους αυτό που τόσο αγαπάμε. Είναι μια αφορμή για να μαζευτούμε όλοι, να περάσουμε καλά και να δοκιμάσουμε τις ικανότητές μας πάνω στα σανίδια. Αρχές κάθε έτους, ξεκινάμε τη σεζόν με το μεγάλο snowboard event, την άνοιξη συνεχίζουμε με το skate event και το καλοκαίρι παίρνει σειρά το windsurf event. Φιλοξενούμε και τρεις αθλητές, top στο είδος τους οι οποίοι είναι οι επίσημοι «riders» της ομάδας του Frulite OnTheGo και έχουν στόχο να μεταδίδουν την αγάπη για το άθλημά τους σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μπουν στον κόσμο των boards sports ή απλά να γίνουν καλύτεροι! Η κοινότητα μας είναι ανοιχτή και πάντα προσπαθούμε να την μεγαλώνουμε και να γινόμαστε περισσότεροι! Θέλουμε ο κόσμος να νιώσει την μαγεία των board sports και να μεταφέρουμετην αγάπη μας σε όσο το δυνατόν περισσότερους

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *