Φοίβος: Τελικά αποχώρησε!

Τα σχόλια και οι φήμες πήραν υπόσταση πριν από μερικές ημέρες όταν ο Φοίβος επιβεβαίωσε τα κείμενα που είχαν αναφέρει την αποχώρηση του από τη δισκογραφική εταιρεία Heaven!

Μετά την τελευταία συνάντηση του με τους συναδέλφους του, ο Φοίβος ανάρτησε επίσημη ανακοίνωση στο site του λέγοντας:

“Μετά από 9 χρόνια άψογης συνεργασίας, ο Φοίβος θα ήθελε θερμά να ευχαριστήσει όλους τους συνοδοιπόρους του στο ταξίδι αυτό που είχε με την Heaven.
Σήμερα, αισθάνεται την ανάγκη και πιστεύει ότι ήρθε ο χρόνος να δημιουργήσει την δίκια του μουσική εταιρεία, και να μην ανανεώσει την συμφωνία που είχε με την εταιρεία που συνίδρυσε το 2000.
Πέρασαν μεγάλες επιτυχίες, βρήκαν νέους τρόπους διάθεσης, έσπασαν φράγματα και κατάφεραν να πάνε την υπόθεση της Ελληνικής δισκογραφίας λίγο πιο πέρα.
Οι σημερινές προκλήσεις τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει η υπόθεση «μουσική» στο σύνολο της είναι τέτοιες που αισθάνεται ότι ήρθε η ώρα για ένα νέο εγχείρημα που ξεκινά με επενδυτές με τους οποίους μοιράζεται τα ίδια οράματα.
Σε μικρό χρονικό διάστημα, και για όσους του κάνουν την τιμή να τον παρακολουθούν, θα ανακοινωθεί το νέο σχήμα.”

Φήμες πάντως αναφέρουν, ότι ο νέος συνεργάτης του μουσικού δημιουργού θα είναι η δισκογραφική Universal, ενώ το μεγαλύτερο πλήγμα με την αποχώρηση του, είναι ότι μαζί του παίρνει όπως ήταν επόμενο, τη Δέσποινα Βανδή και το Θάνο Πετρέλη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *