Το Copa Copana Park στηρίζει το έργο του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας

Το Copa Copana Park στηρίζει το έργο του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας

Το “Copa Copana Park” καλεί όλους τους φίλους της καλοκαιρινής αναψυχής και διασκέδασης να στηρίξουν το έργο του “Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας”.

Από την Δευτέρα 16 Ιουλίου κερματοσυλλέκτες με σχετική και ευδιάκριτη σήμανση έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα ταμεία του Πάρκου, δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να στηρίξουν έμπρακτα το σημαντικό έργο του “Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος”. Ένα έργο που μετρά πάνω από 100 χρόνια προσφοράς σε κορίτσια προερχόμενα από οικογένειες με σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το “Copa Copana Park” θα έχει την χαρά να φιλοξενεί δωρεάν τα παιδιά και τους εθελοντές του Ιδρύματος προσφέροντας ώρες δροσερής διασκέδασης στις νεροτσουλήθρες και στις πισίνες του, για όλη τη θερινή περίοδο 2012 .

Το “Copa Copana Park” είναι ένας χώρος καλοκαιρινής αναψυχής για “παιδιά” κάθε ηλικίας. Απευθυνόμενο λοιπόν σε αυτό το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας, σας καλεί να στηρίξετε το έργο του “Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας”, για να μη σβήσουν τα χρώματα της πιο όμορφης ζωγραφιάς που μένει ζωντανή για περισσότερο από 100 χρόνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *