Το νέο album του Φίλιππου Πλιάτσικα online, δωρεάν

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η ΕΜΙ και ο Φίλιππος Πλιάτσικας σε συνεργασία με το in.gr και με την υποστήριξη της AMSTEL προχωρούν σε μια πρωτοποριακή ενέργεια-σταθμό στα Ελληνικά μουσικά δρώμενα.

Από 25 Νοεμβρίου έως και 15 Δεκεμβρίου τo νέο album του Φίλιππου Πλιάτσικα, “Την Αλήθεια Να Πω” θα φιλοξενείται σε μία ειδική σελίδα στο in.gr, διαθέσιμο για δωρεάν downloading από τους χρήστες της ιστοσελίδας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ίδιου του Φίλιππου Πλιάτσικα και της δισκογραφικής εταιρείας ΕΜΙ στο δυναμικό της οποίας ανήκει.

…Δεν ξέρω αν “Πηγαίνω μόνος” όπως έλεγα πριν από κάποια χρόνια, αλλά αυτή η εμπειρία απ’ την επαφή μου με τον κόσμο με κάνει να τολμήσω να δώσω τα καινούργια μου τραγούδια δωρεάν πρώτα στο διαδίκτυο, μέσα από την υψηλότερη σε επισκεψιμότητα ελληνική ιστοσελίδα, αυτή του in.gr, ώστε αυτό που έτσι κι αλλιώς θα γινόταν, με ένα τρόπο αφιλόξενο και ασύδοτο πολλές φορές, να γίνει με τον δικό μας τρόπο και την ποιότητα προσέγγισης που αξίζει η μουσική από όποιο μέρος του κόσμου κι αν προέρχεται.

Η δισκογραφία είναι γεμάτη πρωτιές, κυρίως αριθμητικές? Αυτή η απόφαση, που πρώτη φορά νομίζω παίρνει ένας καλλιτέχνης -τουλάχιστον στην Ελλάδα- και με την σύμφωνη γνώμη της δισκογραφικής μου εταιρίας (έχω την ανάγκη να το αναφέρω αυτό γιατί ήταν όντως μια γενναία απόφαση (να μην λέμε μόνο τα στραβά), έχει για μένα ένα συμβολικό χαρακτήρα για όλα όσα το ίδιο το διαδίκτυο πρεσβεύει, αλλά και για όλα όσα εγώ πιστεύω ότι η μουσική κρύβει ως κομμάτι της ανθρώπινης σκέψης και της ανθρώπινης ψυχής…“. Φ.Π.

Στο album “Την Αλήθεια Να Πω“, το οποίο περιλαμβάνει 15 τραγούδια, συμμετέχουν ο Βασίλης Καρράς, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο MC Yinka, ενώ στίχους, εκτός από τον Φίλιππο Πλιάτσικα, έχουν γράψει οι Ντέπη Χατζηκαμπάνη, Σταύρος Σταύρου, Χρήστος Κουλιανός, Κωνσταντίνος Τζάνος, MC Yinka, Άντρη Θεοδώρου και ο Βασίλης Καρράς. Η μουσική όλων των τραγουδιών ανήκει στον Φίλιππο Πλιάτσικα.

Περισσότερα στο entertainment.in.gr/music/pliatsikas/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *